ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη Βρετανία: Φορτηγό «αδειάζει» αγελάδα σε αυτοκινητόδρομο – Σοκαριστικό βίντεο

Μεγάλη Βρετανία: Φορτηγό «αδειάζει» αγελάδα σε αυτοκινητόδρομο – Σοκαριστικό βίντεο
YouTube / Independent.

Στο βίντεο, η αγελάδα φαίνεται να πέφτει και να γλιστρά στο οδόστρωμα, αναγκάζοντας τους οδηγούς να κάνουν ελιγμούς, ώστε να την αποφύγουν.

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που καταγράφει την πτώση αγελάδας σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας, στη Μεγάλη Βρετανία. Στο βίντεο, η αγελάδα φαίνεται να πέφτει και να γλιστρά στο οδόστρωμα, αναγκάζοντας τους επερχόμενους οδηγούς να φρενάρουν απότομα και να κάνουν ελιγμούς, προκειμένου να την αποφύγουν.

Το ζώο έπεσε κοντά στη διασταύρωση 9 του M6 στα βορειοδυτικά της Μεγάλης Βρετανίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail. Μάλιστα, η αστυνομία ανέφερε ότι προχώρησε στο κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου για 1.5 ώρα, καθώς άλλη μία αγελάδα βρέθηκε πεσμένη λίγο παρακάτω και συγκεκριμένα, σε απόσταση δύο μιλίων από το συμβάν που έχει καταγραφεί στο βίντεο.

Η Κεντρική Αστυνομική Ομάδα Αυτοκινητοδρόμων (CMPG) ανέφερε ότι τα ζώα «τραυματίσθηκαν», χωρίς να διευκρινισθεί πόσο σοβαρά. Ο Κέβιν Ρότζερς, 52 ετών, που κατέγραψε το βίντεο από το αυτοκίνητό του, ήταν καθ’ οδόν όταν το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά του. «Η αγελάδα έπεσε από το κάτω μέρος του φορτηγού», ανέφερε. Τα δύο τραυματισμένα ζώα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις