Συγκλονίζει η Μπέλα Χαντίντ: Η μάχη με τη νόσο του Lyme, οι σκληρές φωτογραφίες και το «ευχαριστώ»

Η Μπέλα Χαντίντ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μία σειρά από αναδρομικές φωτογραφίες από τη χρόνια μάχη της με τη νόσο του Lyme και ενημερώνει ότι «θα επιστρέψει όταν θα είναι έτοιμη»
H Mπέλα Χαντίντ
H Mπέλα Χαντίντ
ΑΡ
4'

Η Μπέλα Χαντίντ ενημέρωσε τους 59,3 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram για τη συνεχιζόμενη μάχη της με τη νόσο του Lyme την Κυριακή (6/8). Το 26χρονο μοντέλο δημοσίευσε μια ποικιλία από αναδρομικές φωτογραφίες που τη δείχνουν στις χειρότερες στιγμές της πάλης της με τη χρόνια νόσο όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και αποσπάσματα των ιατρικών της αρχείων εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία.

Συνολικά, οι φωτογραφίες περιγράφουν χρόνια προβλήματα υγείας και κούρασης που την έχουν ταλαιπωρήσει, ακόμα και όταν εργαζόταν ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο. Και παρόλο που έχει πάρει άδεια από τη δουλειά και έχει μειώσει τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που χώρισε αθόρυβα από τον φίλο της Marc Kalman νωρίτερα αυτό το έτος, κατέστησε σαφές ότι αυτό είναι μόνο μια προσωρινή ανάπαυλα για εκείνη. «Θα επιστρέψω όταν θα είμαι έτοιμη», έγραψε στη λεζάντα της.

https://www.instagram.com/p/Cvmz8ilAcxx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολλές από τις φωτογραφίες της την έδειχναν με ενέσεις στο μπράτσο, επιθέματα, να κάνει μεταγγίσεις ή αιμοληψίες. Σε μια εικόνα απεικονίζεται μια νοσοκόμα να βγάζει λίγο αίμα από το χέρι της καθώς κάθεται σε έναν καναπέ καλυμμένη με κουβέρτες κι ένα φαρδύ πουλόβερ. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει το αστέρι της πασαρέλας τόπλες με ένα απαλό χαμόγελο ενώ είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι σε ιατρικό περιβάλλον. Φαινόταν να έχει ηλεκτρόδια ή άλλες συνδέσεις στο στήθος της, το οποίο κάλυψε με τα χέρια της ενώ ένας επαγγελματίας υγειας τη βοηθάει.

Η μελαχρινή καλλονή δεν φοβήθηκε να δείξει στους θαυμαστές της μια σκληρή άποψη από τις θεραπείες της αν και όπως λέει δεν ήταν μόνη στη διάρκεια της μακράς δοκιμασίας. Εκτός από την υποστήριξη από την αδερφή της Τζίτζι και τη μητέρα της Γιολάντα Χαντίντ- καμία από τις οποίες δεν απεικονίζεται - είχε δίπλα της τον έμπιστο σκύλο της «Glizzy P. Beans».

https://www.instagram.com/p/Cvm1ImkA-89/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανάμεσα στις φωτογραφίες της Μπέλα υπήρχαν τα ιατρικά της αρχείαπου η μητέρα της είχε κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια ένιωθε όπως λέει λόγω της νόσου κούραση, ενώ είχε προβλήματα προσοχής και μνήμης, δυσκολία στον ύπνο, η κατάθλιψη, μαζί με πολλά άλλα ζητήματα που αναφέρονται συνήθως για τους πάσχοντες από τη νόσο του Lyme.

«Η μικρή που υπέφερε θα ήταν τόσο περήφανη για εμένα που μεγάλωσα και δεν εγκατέλειψα τον εαυτό μου», ξεκινάει τη μακροσκελή λεζάντα της που περιλαμβάνει επαίνους και πολλά ευχαριστώ στη μητέρα της, Γιολάντα. «Ευχαριστώ τη μαμά μου που κράτησε όλα τα ιατρικά μου αρχεία, που έμεινε δίπλα μου, δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου, με προστάτευε, με στήριξε, αλλά κυρίως, που με πίστεψε σε όλο αυτό», έγραψε.

Πρόσθεσε ότι η κατάστασή της συνέχισε να επιδεινώνεται, παρόλο που συνέχιζε να εργάζεται για να κάνει την οικογένειά της «περήφανη», αν και δεν ήταν ξεκάθαρο αν αναφερόταν σε μια εποχή πριν από χρόνια ή πιο πρόσφατα. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι είναι καλά και δεν θα άλλαζε την περιπέτειά της για τίποτα στον κόσμο.

«Αν έπρεπε να τα ξαναπεράσω όλα αυτά, για να φτάσω εδώ, σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή που βρίσκομαι τώρα, με όλους εσάς, επιτέλους υγιής, θα τα έκανα όλα ξανά. Με έκανε αυτή που είμαι σήμερα», έγραψε σε μια πιο αισιόδοξη νότα.

To τοπ μόντελ προσπάθησε επίσης να υπενθυμίσει στους followers της που αγωνίζονται ότι όλο αυτό «θα γίνει καλύτερο». «Έχω τόση ευγνωμοσύνη και προοπτική για τη ζωή, αυτές τις 100+ ημέρες με τη χρόνια νόσο Lyme, τη θεραπεία, σχεδόν 15 χρόνια αόρατης ταλαιπωρίας, άξιζε τον κόπο, αν μπορέσω, αν θέλει ο Θεός, να έχω μια ζωή να διαδίδω αγάπη και να μπορώ να είμαι αληθινά ο εαυτός μου, Για πρώτη φορά», συνέχισε.

Η Μπέλα σημείωσε ότι προσπάθησε να επιλέξει «θετικές» φωτογραφίες, γιατί όσο «οδυνηρή» κι αν ήταν η δοκιμασία της, «το αποτέλεσμα ήταν η πιο διαφωτιστική εμπειρία της ζωής μου γεμάτη με νέους φίλους, νέα οράματα και νέο μυαλό». «Θα επιστρέψω όταν θα είμαι έτοιμη», κατέληξε σε ένα ελπιδοφόρο σημείωμα. «Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή