ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Oι διακοπές του στην Ίμπιζα και οι φήμες για τους έρωτές του

O Λεονάρντο ντι Κάπριο
O Λεονάρντο ντι Κάπριο
ΑΡ

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο απολαμβάνει τις διακοπές του σρην Ίμπιζα με τη σταρ του Love Island, Αραμπέλα Τσι και μια ομάδα φίλων καθώς συνεχίζει την καλοκαιρινή του απόδραση

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο απολαμβάνει μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή απόδραση σε όλη την Ευρώπη με μια παρέα φίλων φέτος το καλοκαίρι. Ο 48χρονος ηθοποιός εθεάθη να φτάνει με βάρκα στην Ίμπιζα την Κυριακή (6/8) με τους φίλους του, ανάμεσά τους και η Αραμπέλα Τσι του Love Island.

Η καλλονή έδειξε την απίστευτη σιλουέτα της με ένα μικροσκοπικό χρυσό μπικίνι απολαμβάνοντας τον ήλιο. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν αφότου διαψεύστηκαν οι φήμες οτι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός διατηρεί δεσμό με το μοντέλο Neelam Gill.

Ο σταρ του Χόλιγουντ εμφανίστηκε casual με λευκό λινό πουκάμισο, γκρι σορτς και ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ. Εθεάθη να επιστρέφει στο ταχύπλοο μαζί με την παρέα του, ενώ εμφανίστηκε χαλαρός περιμένοντας τους άλλους να επιβιβαστούν.

Πρόσφατα έκανε διακοπές στη Σαρδηνία με φίλους, ανάμεσά τους και το μοντέλο από τη Βρετανία Neelam Gill. O σταρ του Inception συνδέθηκε επίσης πρόσφατα με το μοντέλο και οικοδέσποινα του Love Island, Maya Jama, επίσης 28 ετών.

H Maya JamaAP

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί νωρίτερα φέτος τον Φεβρουάριο, όταν οι δυο τους έκαναν πάρτι στο Λονδίνο. Τον Απρίλιο, μια πηγή είπε στη The Sun ότι ο ηθοποιός και η νεαρή καλλονή «είναι σε τακτική επαφή και είχαν σειρά από ραντεβού». «Και οι δύο έχουν αποχωρήσει πρόσφατα από μακροχρόνιες σχέσεις, οπότε κανένας από τους δύο δεν βιάζεται να κάνει κάτι – διασκεδάζουν και βλέπουν πώς πάει».

«Ζουν σε διαφορετικές χώρες και η Μaya είχε μια σχέση εξ αποστάσεως στο παρελθόν και ξέρει ότι είναι σκληρό, οπότε απολαμβάνουν τα πράγματα κάθε μέρα. Ο Λίο σίγουρα την έχει γοητεύσει όμως. Του αρέσει να περνά χρόνο μαζί της», πρόσθεσε ο μυημένος.

Τον ίδιο μήνα, η Μaya μπήκε στο Instagram της για να απαντήσει στις φήμες για ειδύλλιο και δήλωσε «Είχα το μυαλό μου στις διακοπές μου και είπa ότι δεν θα απαντούσα/δεν θα έδινα σημασία σε καμία από τις ανόητες ιστορίες πια, αλλά πρέπει να σταματήσει όλο αυτό τώρα».

Απευθύνθηκε επίσης σε ένα κολιέ «Leo» που έχει φορέσει και εξήγησε, οτι είναι το ζώδιό της που είναι Λέων « Δεν βγαίνουμε ραντεβού. Προχωρήστε παρακαλώ».

Το 28χρονο μοντέλο διέλυσε τις φήμες για ειδύλλιο τον Ιούλιο, λέγοντας στους followers του Instagram: «Απλώς για να ξεκαθαρίσω τυχόν φήμες... Δεν είμαι η νέα αγαπημένη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. «Στην πραγματικότητα, είμαι σε μια αφοσιωμένη σχέση με τον καλό του φίλο και είμαι εδώ και πολλούς μήνες. Ο μόνος λόγος που έχουμε φωτογραφηθεί στην ίδια περιοχή είναι επειδή ήμουν εκεί με τον σύντροφό μου. Ελπίζω αυτό να ξεκαθαρίσει όλες τις ψεύτικες ιστορίες ».

Μια πηγή είπε στο MailOnline ότι η Neelam βγαίνει με τον καλύτερο φίλο του Leo και επιβεβαίωσε: «Δεν είναι μαζί και δεν ήταν ποτέ».