ΚΟΣΜΟΣ

Tory Lanez: Kαταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση επειδή πυροβόλησε τη Megan Thee Stallion στα πόδια

Σε δεκαετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο Tori Lanez
Σε δεκαετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο Tori Lanez
ΑΡ

Ο Καναδός ράπερ, Tory Lanez καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση για τον πυροβολισμό σε βάρος της βραβευμένης με Grammy χιπ χοπ τραγουδίστριας, Megan Thee Stallion, το 2020 που την άφησε βαριά τραυματισμένη στα πόδια.

Ο ράπερ Tory Lanez καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο του Λος Άντζελες για τον πυροβολισμό της Megan Thee Stallion. Ο Daystar Peterson όπως είναι το πραγματικό του όνομα καταδικάστηκε τον Δεκέμβριο για τρία κακουργήματα: επίθεση με ημιαυτόματο όπλο, κατοχή ενός οπλισμένου όπλου, το οποίο βρισκόταν στο όχημά του και για πυροβολισμό.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η Megan Thee Stallion, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μέγκαν Πιτ, κατέθεσε ότι ο ράπερ την πυροβόλησε το καλοκαίρι του 2020 με ένα πιστόλι στο πίσω μέρος των ποδιών της και της φώναξε να χορέψει, καθώς έφευγε με ένα όχημα. Χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, για να αφαιρεθούν θραύσματα της σφαίρας από τα πόδια της.

Το ζευγάρι έφευγε από ένα πάρτι στο σπίτι της Kάιλι Τζένερ στο Hollywood Hills. Ο εισαγγελέας είπε ότι η σταρ ήταν «τυχερή» τη νύχτα του πυροβολισμού. «Αυτή ήταν μια αποτρόπαια πράξη βίας ενάντια σε μία ανυπεράσπιστη γυναίκα και μια πολυετής εκστρατεία παρενόχλησης», είπε στο δικαστήριο.

H Megan Thee StallionAP

«Η Μέγκαν στάθηκε τυχερή εκείνο το βράδυ, αλλά η τύχη της δεν πρέπει να αναιρεί την ενοχή (του Λάνεζ)... η τύχη της δεν είναι η τύχη του. Ξέρετε τι δεν έκανε η Μέγκαν; Δεν πυροβόλησε κανέναν. Δεν ξεκίνησε εκστρατεία παραπληροφόρησης» Η Megan Thee Stallion, κατέθεσε αυτοπροσώπως κατά τη διάρκεια της δίκης και σε δήλωση τη Δευτέρα είπε ότι «δεν είχε βιώσει ούτε μια μέρα ειρήνης» από το περιστατικό.