ΚΟΣΜΟΣ

Θα γράψει... ιστορία η μάχη Ζούκερμπεργκ και Μασκ: Συζητήσεις για να παλέψουν στο Κολοσσαίο

Θα γράψει... ιστορία η μάχη Ζούκερμπεργκ και Μασκ: Συζητήσεις για να παλέψουν στο Κολοσσαίο

Προσπάθειες ώστε να πραγματοποιηθεί στο Κολοσσαίο η μάχη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και του Έλον Μασκ - Οι τελευταίες πληροφορίες για τον πολυαναμενόμενο αγώνα πάλης ανάμεσα στους δύο δισεκατομμυριούχους.

Κορυφώνεται η αγωνία για τη μάχη ανάμεσα σε Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Έλον Μασκ, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο αγώνας πάλης θα λάβει χώρα... στη Ρώμη και συγκεκριμένα στο Κολοσαίο.

Όπως αποκάλυψε o επικεφαλής του UFC Dana White, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ανώτερους αξιωματούχους στην Ιταλία σχετικά με το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί ο πολυδιαφημισμένος αγώνας στο εμβληματικό αμφιθέατρο της Ρώμης

Μάλιστα όπως αναφέρει και ο Έλον Μασκ υπάρχει ήδη συμφωνία για τη διεξαγωγή του αγώνα στο Κολοσαίο.

«Ο αγώνας θα διευθετηθεί από τα ιδρύματα μου και του Zuck (όχι το UFC)...

Η ζωντανή μετάδοση θα είναι σε αυτήν την πλατφόρμα και το Meta... Τα πάντα στο κάδρο της κάμερας θα είναι η αρχαία Ρώμη, άρα τίποτα μοντέρνο.

Μίλησα με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας και τον υπουργό Πολιτισμού. Έχουν συμφωνήσει σε μια επική τοποθεσία », ανέφερε συγκεκριμένα ο ΜΑΣΚ.

Όπως αναφέρει και η Daily Mail, το Λας Βέγκας ήταν αρχικά η πιθανή τοποθεσία για την επική μάχη μεταξύ του δισεκατομμυριούχου του Facebook Zuckerberg και του επικεφαλής του X [πρώην Twitter] Musk, ωστόσο αναφορές τον Ιούνιο ισχυρίστηκαν ότι το Κολοσσαίο θα μπορούσε να είναι μια επιλογή.