ΚΟΣΜΟΣ

Μπρους Γουίλις: «Η άνοια δεν έχει επηρεάσει την καθημερινότητά του» - Τι αποκαλύπτει η κόρη του

Bruce Willis

Η 29χρονη κόρη του, Ταλούλα, έδωσε λεπτομέρειες για την καθημερινότητα του Μπρους Γουίλις από τότε που εκείνος διαγνώστηκε με άνοια

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζει ο Μπρους Γουίλις, δίνοντας μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια. Η οικογένειά του τον φροντίζει και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Η 29χρονη κόρη του, Ταλούλα, έδωσε λεπτομέρειες για την καθημερινότητα του Μπρους Γουίλις από τότε που εκείνος διαγνώστηκε με άνοια. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια, ο Μπρους Γουίλις μπορεί να κυκλοφορεί άνετα και την αναγνωρίζει όταν τη συναντά.

Μιλώντας για την κατάστασή του και πώς είναι τώρα, η Ταλούλα είπε ότι ο κινηματογραφικός της πατέρας εξακολουθεί να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα και πάντα την αναγνωρίζει όταν την βλέπει.

«Αυτές τις μέρες, εμπιστευόμαστε τον μπαμπά μου μπορεί να βρεθεί στον πρώτο όροφο του σπιτιού, κάπου στο μεγάλο ενιαίο χώρο της κουζίνας-τραπεζαρίας-καθιστικού ή στο γραφείο του», δήλωσε η κόρη του στη Vogue. «Ευτυχώς, η άνοια δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Αυτές τις μέρες, ο μπαμπάς μου μπορεί να βρεθεί αξιόπιστα στον πρώτο όροφο του σπιτιού, κάπου στο μεγάλο ανοιχτό σχέδιο της κουζίνας-τραπεζαρίας-καθιστικού, ή στο γραφείο του. Ευτυχώς, η άνοια δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του».

«Αυτό το γραφείο ήταν πάντα ένα είδος παραθύρου σε ό, τι τον ενδιαφέρει περισσότερο σε κάθε δεδομένη στιγμή. Πρόσφατα βρήκα εκεί ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο είχε γράψει, απλά, "Μάικλ Τζόρνταν". Μακάρι να ήξερα τι σκεφτόταν», συμπλήρωσε η κόρη του Μπρους Γουίλις.