ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Εκατομμυριούχος τραπεζίτης χώρισε την «άπιστη» μνηστή του στο πάρτι αρραβώνων του

Ιταλία: Εκατομμυριούχος τραπεζίτης χώρισε την «άπιστη» μνηστή του στο πάρτι αρραβώνων του

Ιταλία: Καλοστημένη απάτη σε βάρος της 47χρονη συζύγου απεδείχθη το πολυτελές πάρτι που πραγματοποιήθηκε  στην έπαυλη του τραπεζίτη Μάσιμο Σέγκρε

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του ο τραπεζίτης Μάσιμο Σέγκρε. Πρόσφατα ο Ιταλός εκατομμυριούχος οργάνωσε ένα πολυτελές πάρτι αρραβώνων για τη μνηστή του το οποίο ωστόσο αποδείχθηκε μία καλοστημένη απάτη καθώς την κατηγόρησε μπροστά σε όλους για απιστία.

Όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο Daily Mail, η ιταλική υψηλή κοινωνία είναι σοκαρισμένη με τα όσα έλαβαν χώρα στην έπαυλη του 64χρονου Μάσιμο Σέγκρε στο Τορίνο. Οι καλεσμένοι είχαν φτάσει στην έπαυλη για να γιορτάσουν τον αρραβώνα του τραπεζίτη με την 47χρονη Κριστίνα Σεϊμάντι. Ωστόσο τα πράγματα πήραν μία διαφορετική τροπή καθώς αντί αυτού έγιναν τελικά μάρτυρες του δημόσιου χωρισμού τους, με τον εκατομμυριούχο μάλιστα να εκθέτει τη γυναίκα και σε σημείο που της πρότεινε να πάει στη Μύκονο με τον εραστή της.

Ο τραπεζίτης ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την ομιλία του προς τιμήν της μνηστής του ωστόσο τα λόγια που ακούστηκαν να λέει έδειξαν ότι οι προθέσεις του ήταν διαφορετικές.

«Θέλω να δώσω στην Κριστίνα την ελευθερία να αγαπά. Πιο συγκεκριμένα, να αγαπά ένα άλλο άτομο, έναν διακεκριμένο δικηγόρο για τον οποίο προφανώς νοιάζεται περισσότερο απ' ό,τι για εμένα», ξεκίνησε να λέει ο Σέγκρε, ο οποίος συνεχίζοντας ανέφερε: «Αγαπημένη μου Κριστίνα, ξέρω πόσο ερωτευμένη είσαι μαζί του πνευματικά και σεξουαλικά. Και ξέρω ότι πριν από αυτόν είχες σχέση με έναν γνωστό σου βιομήχανο».

«Μη νομίζετε ότι με ευχαριστεί να φαίνομαι κερατάς μπροστά σε όλους εσάς... Η Κριστίνα είναι τόσο καλή στο να παρουσιάζει τις δικές της αλήθειες, που δεν μπορούσα να την εμπιστευτώ να σας πει τον λόγο που απόψε βάζω τέλος στη σχέση μας. Είναι μια κοινότοπη ιστορία απιστίας, πριν καν γίνει ο γάμος. Είμαι πολύ απογοητευμένος και θλιμμένος», προσθέτει ο τραπεζίτης, προτού ευχηθεί στην πρώην μνηστή του τα καλύτερα και της προτείνει να πάει στη Μύκονο (όπου επρόκειτο να ταξιδέψουν οι δυο τους μετά το πάρτι) με τον εραστή της, αφού «έτσι κι αλλιώς όλα είναι πληρωμένα», κατέληξε στην ομιλία του ο εκταμμιυριούχος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Σέγκρε, τα φώτα χαμήλωσαν και ο ίδιος αποχώρησε.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, πολλοί από τους καλεσμένους του πάρτι ενοχλήθηκαν για τον τρόπο που ο εκατομμυριούχος φίλος τους επέλεξε να χειριστεί τον χωρισμό του.

Η Σεϊμάντι σε επιστολή της σε τηλεοπτικό πρόγραμμα χαρακτήρισε πράξη ψυχολογικής βίας το δημόσιο «κατηγορώ» του 64χρονου, ισχυριζόμενη ότι σχεδίαζε καιρό την εκδίκησή του. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, ένα πολύτιμο δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει η μητέρα του εκατομμυριούχου «εξαφανίστηκε μυστηριωδώς» 15 μέρες πριν από το πάρτι.

Ο δικηγόρος της Σεϊμάντι, ανέφερε ότι ο σκοπός του Σέγκρε ήταν να την ταπεινώσει δημόσια. «Διάβασε την επιστολή μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους, με τη σκηνή να καταγράφεται σε βίντεο που εστάλη στις εφημερίδες. Δεν πιστεύουμε ότι ήταν κάτι αυθόρμητο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του ο εκατομμυριούχος, αρνείται κατηγορηματικά ότι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, ή ότι έδωσε την άδεια να καταγραφεί το ξέσπασμά του. Παράλληλα, κατηγορεί τη Σεϊμάντι ότι «έκλεψε» 700.000 ευρώ από τον κοινό λογαριασμό του ζευγαριού, αν και η ίδια υποστηρίζει ότι η μεταβίβαση των χρημάτων έγινε με τη συγκατάθεσή του, πριν χωρίσουν.

Η 47χρονη, μιλώντας στη La Stampa, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο πρώην αγαπημένος της χειραγωγήθηκε από κάποιους και κάλεσε τον κόσμο να μη βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα, αφού οι συνθήκες είναι περίπλοκες.

Ερωτηθείσα πώς ένιωσε όταν ο εκατομμυριούχος άρχισε να την κατηγορεί για απιστία μπροστά σε όλους τους τους φίλους, είπε χαρακτηριστικά ότι νόμιζε πως είχε τρελαθεί. «Ήταν πολύ κουρασμένος εκείνη την περίοδο» σημείωσε, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι κάποιοι του έβαλαν λόγια.

«Ήταν μια φαρσοκωμωδία, ας είμαστε ειλικρινείς. Τα σοβαρά προβλήματα λύνονται με διαφορετικό τρόπο. Τώρα σκέφτομαι να τον μηνύσω», είπε στη συνέντευξη η εξοργισμένη γυναίκα.

Η Βιβιάνα Φερέρο, πρώην αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Τορίνο και φίλη της Κριστίνα, χαρακτήρισε τον απόηχο του συμβάντος ως «σεξιστικό λιντσάρισμα».

«Τα άπλυτα κάθε ζευγαριού πρέπει να μένουν εντός της οικογένειας και οι δυο τους ήταν όντως ξεχωριστή οικογένεια, αν και κράτησε λίγο. Θα μπορούσαν να γίνουν ένα υπέροχο ζευγάρι. Εγώ προσωπικά δεν χαίρομαι όταν κλαίνε οι πλούσιοι», δήλωσε η γυναίκα σε ιταλικά ΜΜΕ.

Η δημόσια διαμάχη του πρώην ζευγαριού αναμένεται σύντομα να πάρει τη νομική οδό, αφού η Κριστίνα φαίνεται να έχει ενεργό ρόλο σε κάποιες εταιρείες του Μάσιμο και πολλοί αναμένουν ότι δεν θα είναι εύκολο να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Διαβάστε επίσης:

Δυτική Όχθη: Συλλήψεις υπόπτων μετά την επίθεση που κόστισε τη ζωή σε μία Ισραηλινή

Βόρεια Κορέα: Τα γυμνάσια ΗΠΑ-Νότιας Κορέας μπορεί να προκαλέσουν «θερμοπυρηνικό πόλεμο»

Η Ρωσία κατέρριψε τέσσερα UAVs της Ουκρανίας – Τα δύο κοντά στη Μόσχα