ΚΟΣΜΟΣ

Μόνικα Μπελούτσι: «Ο Τιμ Μπάρτον έχει θεαματική ψυχή»

Μόνικα Μπελούτσι
Instagram

Η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε στο περιοδικό και για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη, Τιμ Μπάρτον, τον οποίο χαρακτήρισε ως «θεαματική ψυχή»

Η Μόνικα Μπελούτσι μεγαλώνει και ομορφαίνει. Κι αυτό φαίνεται από τις νέες της φωτογραφίες για την ισπανική έκδοση του Harper's Bazaar. Η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά για το εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης, φορώντας ένα διάφανο φόρεμα Nina Ricci, με τούλι και πουά λεπτομέρειες.

Σε άλλο κλικ φορά μαύρο, πλεκτό jumpsuit, ζώνη, παλτό, γόβες και ένα εντυπωσιακό κόσμημα Cartier στο λαιμό. Τα μαύρα μαλλιά της είναι χτενισμένα σε wet look ενώ το μακιγιάζ της είναι smokey-eye και διακριτικό.

Μόνικα Μπελούτσι: Τι είπε για τον Τιμ Μπάρτον

Η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε στο περιοδικό και για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη, Τιμ Μπάρτον, τον οποίο χαρακτήρισε ως «θεαματική ψυχή». «Βρήκα στον Τιμ ένα υπέροχο πνεύμα. Συνάντησα μια θεαματική ψυχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στη φήμη που έχει, είπε ότι αυτή είναι «δίκοπο μαχαίρι», γιατί προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

«Η φήμη είναι δίκοπο μαχαίρι, προκαλεί πολλή περιέργεια και μπορεί να προκαλέσει αντικρουόμενα συναισθήματα», εξήγησε. «Όταν δεν δουλεύω, μου αρέσει να έχω μια κανονική ζωή - πηγαίνω για ψώνια, πηγαίνω τις κόρες μου στο σχολείο».