ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Τι συμβαίνει τελικά με τη Τζίτζι Χαντίντ;

O Λεονάρντο ντι Κάπριο
O Λεονάρντο ντι Κάπριο
Α.Ρ

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ «εξακολουθούν να μιλάνε» και να «διασκεδάζουν» μαζί, αλλά το μοντέλο δεν έχει καμία πρόθεση όπως ξεκαθαρίζει να συνάψει σχέση με τον διάσημο ηθοποιό.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ «μιλάνε ακόμη» και «διασκεδάζουν» μαζί, αλλά το μοντέλο δεν φαίνεται να σκοπεύει να «τακτοποιηθεί» με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, την ώρα που οργιάζουν για μία ακόμη φορά οι φήμες περί ειδυλλίου. Ο 48χρονος σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος πρόσφατα βγήκε ραντεβού με το σούπερ μόντελ Βιτόρια Σερέτι «συνδέθηκε» για πρώτη φορά με τη Χαντίντ, 28 ετών, σχεδόν ένα χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αν και το ζευγάρι έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο παρελθόν μαζί, μια πηγή είπε στο Us Weekly, «Ο Λίο και η Τζίτζι εξακολουθούν να μιλάνε περιστασιακά και βλέπονται αρκετά συχνά επειδή συχνάζουν σε παρόμοιους κύκλους φίλων. Σέβονται ο ένας τον άλλον και διασκεδάζουν όταν είναι μαζί, αλλά δεν είναι σχέση», αποκάλυψε περαιτέρω το ρεπορτάζ.

«Είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη που ζει την εργένικη ζωή και επικεντρώνεται στην κόρη της και την καριέρα της». Η σταρ μοιράζεται τη δίχρονη Khai με τον πρώην αγαπημένο της και πρώην μέλος των One Direction, Zayn Malik. Το φημολογούμενο ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά εικασίες για ειδύλλιο αφού και οι δύο παρακολούθησαν ένα afterparty την Εβδομάδα Μόδα της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2022.

H Tζίτζι ΧαντίντΑΡ

Εκείνη την εποχή, μια πηγή είπε στο People ότι και οι δύο σταρ «γνωρίζονται αλλά δεν βγαίνουν ραντεβού». Ένας άλλος γνώστης δήλωσε: «Ο Λίο σίγουρα καταδιώκει την Τζίτζι. Κάνουν παρέα με ομάδες ανθρώπων. Έχουν περάσει μόνο λίγες εβδομάδες από τον χωρισμό. Από τότε, κάνει παρέα με φίλους και οικογένεια».

Ο ηθοποιός του «Λύκου της Γουόλ Στριτ» που συνδέθηκε για πρώτη φορά με το μοντέλο, μόλις εβδομάδες μετά τον χωρισμό του με την τότε επί τέσσερα χρόνια κοπέλα, Camila Morrone, λίγο μετά τα 25α γενέθλιά της. Λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο, ο Ντι Κάπριο και η Χαντίντ απόλαυσαν ένα δείπνο μαζί στο «Μεγάλο Μήλο» και έφαγαν στο Cipriani.

Ωστόσο, νωρίτερα φέτος τον Φεβρουάριο, μια πηγή είπε στην DailyMail.com, «Ο Λίο είναι single αυτή τη στιγμή και δεν ενδιαφέρεται για τη διαφημιστική εκστρατεία που υποδηλώνει ότι αναζητά αυτές τις πολύ νεαρές γυναίκες». Ο μυημένος συνέχισε: «Ψάχνει για κάτι πιο ώριμο. Είναι απλώς γελοίο γιατί δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς να τον συνδέουν με τη νεότερη όμορφη γυναίκα στο χώρο».

«Θέλει να χάσει αυτή την εικόνα μια για πάντα και τον ενοχλεί πραγματικά που αυτές οι φήμες συνεχίζουν να τον ακολουθούν». Αργότερα εθεάθησαν να περνούν χρόνο μαζί τον Μάρτιο σε ένα πάρτι για τα Όσκαρ και αργότερα στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο.

Τον ίδιο μήνα, ο Λεονάρντο και η Τζίτζι πήγαν σε ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Zero Bond στη Νέα Υόρκη. Μια πηγή είπε στο Entertainment Tonight ότι οι δύο σταρ περνούν χρόνο μαζί όταν «το πολυάσχολο πρόγραμμά τους το επιτρέπει».

«Απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και διασκεδάζουν μαζί όταν το πολυάσχολο πρόγραμμά τους το επιτρέπει. Η Γιολάντα και η Μπέλα γνωρίζουν ότι η Τζίτζι είναι ικανή να παίρνει τις δικές της υγιείς αποφάσεις και την υποστηρίζουν, η κύρια προτεραιότητα της Gigi είναι το κοριτσάκι της. Τον Ιούνιο, το μοντέλο εθεάθη να κάνει παρέα με τον ηθοποιό του Τιτανικού και τους γονείς του δύο συνεχόμενες νύχτες ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο.

Οι φήμες για σχέση φούντωσαν για άλλη μια φορά όταν το ζευγάρι εθεάθη να στο πάρτι του David Rosenberg στο Bridgehampton το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου. «Ο Λίο και η Τζίτζι μιλούσαν μεταξύ τους. Έδειχνε ενθουσιασμένη. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν μαζί [ως ζευγάρι]», είπε στο Page Six ένας μυημένος. Παρόλο που δεν υπήρχε καμία σωματική στοργήμεταξύ των δύο, η πηγή πρόσθεσε ότι, «κάτι είχε ο τρόπος που μιλούσαν μεταξύ τους… Μπορούσες να νιώσεις την ενέργεια».

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο ηθοποιός συνδέθηκε με άλλα μοντέλα και διασημότητες καθώς απολάμβανε μια μακρά χαλαρωτική απόδραση στην Ευρώπη με φίλους, όπως ο Tobey Maguire. Ο Ντι Κάπριο συνδέθηκε για λίγο με τη Ρόουζ Μπέρτραμ, την σταρ του Love Island, την Αραμπέλα Τσι, τη Μάγια Τζάμα και επίσης τη Βικτόρια Λάμας, αν και δεν επιβεβαιώνονται φήμες για σχέση.