ΚΟΣΜΟΣ

Φρεντερίκ Αρνό: Δημοσιεύματα θέλουν τον γιο του και τη Λίζα από τις «Blackpink» σε σχέση

Φρεντερίκ Αρνό: Δημοσιεύματα θέλουν τον γιο του και τη Λίζα από τις «Blackpink» σε σχέση
AP

Ο γιος του Μπερνάρ Αρνό και η διάσημη τραγουδίστρια έχουν εντοπιστεί αρκετές φορές σε κοινές εξόδους

Σε σχέση θέλουν τα δημοσιεύματα τον κληρονόμο της LVMH, Φρεντερίκ Αρνό, και την τραγουδίστρια των Blackpink, Λίζα, αφότου εντοπίστηκαν μαζί να γελούν σε μια εκδήλωση στη Βενετία.

Οι εικασίες σχετικά με ένα ενδεχόμενο ειδύλλιο μεταξύ τους φούντωσαν όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους, όπου απολάμβανε ο ένας την παρέα του άλλου στην εκδήλωση «Bulgari Mediterranea High Jewelry» στη Βενετία τον Μάιο.

Επίσης, προέκυψε μια άλλη φωτογραφία του ζευγαριού να κάθεται μαζί σε μια αίθουσα αναμονής αεροδρομίου στο Λος Άντζελες, καθώς και εμφανίσεις στο Παρίσι και σε πολλές εκδηλώσεις μόδας.

Ο 28χρονος Φρεντερίκ Αρνό είναι γιος του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, του Μπερνάρ Αρνό, του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ομίλου πολυτελών ειδών, LVMH. Η περιουσία του ανέρχεται περίπου στα 212 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

H 26χρονη Λίζα είναι μια επιτυχημένη μουσικός, παγκοσμίως γνωστή ως μέλος του πολύ επιτυχημένου συγκροτήματος της K-pop, «Blackpink».

Η οικογένεια των Αρνό έκανε πρόσφατα διακοπές στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

Και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντόπισαν γρήγορα ομοιότητες στις αναρτήσεις της Λίζα με εκείνες στους λογαριασμούς των αδελφών του κληρονόμου Αλεξάντερ Αρνό και της συζύγου Τζεραλτίν Γκαγιότ, καθώς και του Ζαν Αρνό και της κοπέλας του, Ζίτα Ντοτβίλ.