ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με τον Κάνιε Γουέστ: Εταιρεία ενοικίασης σκαφών της Βενετίας τον μπλόκαρε ισόβια

Ο Κάνιε Γουεστ
Ο Κάνιε Γουεστ
ΑΡ

Έξαλλοι είναι οι Ιταλοί με την άσεμνη εμφάνιση του ράπερ Κάνιε Γουέστ και της συζύγου του Μπιάνκα Σένσορι στην Ιταλία. Οι αποκαλυπτικές τους εμφανίσεις και οι δημόσιες περιπτύξεις τους έχουν εξοργίσει τους Ιταλούς που πλέον λαμβάνουν τα μέτρα τους

Ο Κάνιε Γουέστ και η «σύζυγός» του Μπιάνκα Σενσόρι φέρεται να έχουν αποκλειστεί ισόβια από εταιρεία σκαφών της Βενετίας, μετά την πρόσφατη άσεμνη έκθεση του ράπερ. Η Venezia Turismo Motoscafi, η οποία νοίκιασε το σκάφος στο ζευγάρι, είπε στην αυστραλιανή Daily Mail ότι το ζεύγος «δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτο» σε κανένα από τα σκάφη τους.

Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι οι υπάλληλοί της «αγνοούσαν εντελώς» ότι ο νικητής των Grammy κυκλοφορούσε σχεδόν χωρίς παντελόνι στο σκάφος μέχρι να δημοσιοποιηθούν οι σχετικές φωτογραφίες την περασμένη εβδομάδα. «Ο οδηγός έπρεπε να προσέχει την κυκλοφορία και δεν είδε αυτές τις αισχρότητες», είπε η εταιρεία.

«Αν είχε συμβεί αυτό, θα είχε αποβιβαστεί αμέσως και θα είχε αναφέρει τους παραβάτες στους αρμόδιους». Η Venezia Turismo Motoscafi φώναξε επίσης «ένα τρίτο άτομο στο ταξί» που συνόδευε το ζευγάρι και «εμπόδιζε τη θέα του καπετάνιου» στο πίσω μέρος του σκάφους.

Η ιταλική εταιρεία ενοικίασης καταδίκασε περαιτέρω την...άσεμνη στιγμή του Γουεστ και της Σενσόρι, λέγοντας: «Αποστασιοποιούμαστε εντελώς από τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές. «Ο κος Γουεστ και η σύζυγός του σίγουρα δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτοι στα σκάφη της εταιρείας μας».

Η απάντηση της εταιρείας έρχεται σχεδόν μια εβδομάδα αφότου η Page Six έλαβε φωτογραφίες του 46χρονου σχεδιαστή με γυμνό πισινό ενώ έκανε μια βόλτα στα κανάλια της Βενετίας με ένα ταξί. Ο Γουέστ, ο οποίος ήταν ντυμένος στα μαύρα για την έξοδο, κάλυπτε μερικώς το πρόσωπό του με ένα υφασμάτινο κάλυμμα καθώς καθόταν στην κορυφή του σκάφους.

Εν τω μεταξύ, η «σύζυγός» του φωτογραφήθηκε να κάθεται κοντά του. Αφού ο καπετάνιος «έδεσε» το σκάφος, η 28χρονη κα Γουεστ εθεάθη να προσαρμόζει τη δερμάτινη καμπαρντίνα της καθώς κατέβαιναν από το σκάφος με μια άγνωστη γυναίκα σύντροφο.

Ο ράπερ του «Flashing Lights» «παντρεύτηκε» την αρχιτέκτονα από την Αυστραλία σε μια μη νομικά δεσμευτική γαμήλια τελετή τον Ιανουάριο, δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Την περασμένη εβδομάδα, μια πηγή διέψευσε τις φήμες ότι η 42χρονη σταρ των «Kαρντάσιαν», είναι «απελπιστικά ντροπιασμένη» από την απρεπή έκθεση του πρώην συζύγου της στην Ιταλία ή το ειδύλλιό του με την Σενσόρι. «Η Kιμ έχει προχωρήσει πολύ», είπε η πηγή. «[Εύχεται] μόνο τα καλύτερα στον Kάνιε και την Μπιάνκα».