ΚΟΣΜΟΣ

Μπιγιονσέ: H φωτογραφία που «ανέβασε» η μαμά της για τα γενέθλιά της - «Είσαι σπάνιο, πολύτιμο δώρο»

Η Μπιγιονσέ με τη μαμά της, Τίνα Νόουλς
Η Μπιγιονσέ με τη μαμά της, Τίνα Νόουλς
ΑΡ

Η μητέρα της Μπιγιονσέ Tίνα Νόολς, μοιράστηκε μία σπάνια φωτογραφία της κόρης της με τα τρία παιδιά της, σε ένα τρυφερό αφιέρωμα για τα γενέθλιά της

Η ποπ σταρ Μπιγιονσέ- που γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της την Κυριακή εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Renaissance εμφανίζεται σε μία οικογενειακή φωτογραφία από το παρελθόν που κοινοποίησε η 69χρονη μαμά της στο Instagram.

Στο στιγμιότυπο τα δίδυμα της τραγουδίστριας -η κόρη της Rumi και ο γιος της Sir, που τώρα είναι 6 ετών- είναι νήπια, με τον Sir να κάθεται στην άκρη ενός πάγκου καθώς η Rumi και η μεγάλη αδερφή τους Blue Ivy, 11 ετών, βοηθούν τη μαμά να σβήσει τα κεριά γενεθλίων της.

«Φωνάζοντας Χαρούμενα Γενέθλια στην κόρη μου, την καλύτερή μου φίλη, την έμπιστή μου» έγραψε η μαμά της τραγουδίστριας στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Ευχαριστώ τον Θεό, που με επέλεξε να γίνω το σκάφος με το οποίο ταξίδεψες για να φτάσεις σε αυτόν τον κόσμο. Είσαι τόσο σπάνιο και πολύτιμο δώρο στον κόσμο όχι μόνο ως ιδιοφυής διασκεδάστρια. Είσαι ένα δώρο λόγω της όμορφης γενναιόδωρης καρδιάς σου, της αγάπης που δίνεις, της χάρης και της σοφίας που προσφέρεις».

Η Νόουλς συνέχισε, «Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά κάθε λέξη είναι αληθινή, αξίζεις να έχεις την πιο ευτυχισμένη μέρα γιατί δίνεις την καρδιά και την ψυχή σου στον κόσμο χρόνια πολλά πρωτότοκή μου». Νωρίτερα φέτος, ο JAY-Z συνόδευσε τη μεγελύτερη κορη του του ζευγαριού στο Super Bowl του 2023, όπου η ανήλικη πόζαρε πριν το σόου.

Στην πλέον viral στιγμή, ο JAY-Z εθεάθη να σκύβει στο πλάι, παίρνοντας διαφορετικές γωνίες της Blue Ivy καθώς πόζαρε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έδειξε τις φωτογραφικές του ικανότητες. «Το να νιώθει ότι την αγαπάμε είναι το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται ένα παιδί» είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2021 στους The Sunday Times. «Όσο το παιδί σας αισθάνεται υποστήριξη και νιώθει ότι το αγαπούν, νομίζω ότι όλα είναι πιθανά»