ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Καθηγήτρια μαθηματικών παραδέχεται ότι έκανε σεξ με δύο ανήλικους μαθητές

ΗΠΑ: Καθηγήτρια μαθηματικών παραδέχεται ότι έκανε σεξ με δύο ανήλικους μαθητές

ΗΠΑ: Η 35χρονη Chrystal Frost είναι μητέρα τριών παιδιών. 

Μια παντρεμένη καθηγήτρια μαθηματικών σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο της Αλαμπάμα φέρεται να έκανε σεξ με δύο πρώην έφηβους μαθητές της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η 35χρονη Chrystal Frost, μητέρα τριών παιδιών, κατηγορείται ότι εξανάγκαζε μαθητές να ανταλλάξουν γυμνές εικόνες μαζί της πριν τους συναντήσει για σεξ εκτός σχολικού χώρου.

Παραιτήθηκε από την Crenshaw Christian Academy αφού φέρεται να πιάστηκε να ανταλλάσσει γυμνές εικόνες με έναν 15χρονο μαθητή στο Snapchat, όταν ο έφηβος τις έδειξε στους συμμαθητές του.

Η αστυνομική έρευνα διαπίστωσε στη συνέχεια ότι η Frost φέρεται να είχε σεξουαλική σχέση με το αγόρι, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς στην ανακάλυψη ενός άλλου 16χρονου, τον οποίο επίσης φέρεται να είχε στοχοποιήσει.

Όταν ήρθε αντιμέτωπη με την αστυνομία, φέρεται να ομολόγησε τις άθλιες πράξεις.

Η φωτογραφία που προκάλεσε την έρευνα ήταν μια "άσεμνη φωτογραφία" που έστειλε η καθηγήτρια στον 15χρονο. Μάλιστα, "ζήτησε από τον μαθητή να στείλει μια φωτογραφία από τους κοιλιακούς και κάτω", σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που επικαλείται το Fox News.

Η υπόθεση περιήλθε στην προσοχή του σχολείου από μια ανώνυμη πληροφορία, η οποία υποστήριζε ότι ο 15χρονος είχε στην κατοχή του στο τηλέφωνό του μια "γυμνή φωτογραφία στήθους της καθηγήτριας μαθηματικών".

Αφού ο έφηβος φέρεται να είχε μοιραστεί την εικόνα και με τους συμμαθητές του.

Στις 24 Αυγούστου, η Frost παραιτήθηκε και το αστυνομικό τμήμα του Luverne ξεκίνησε έρευνα αφού επικοινώνησε με το σχολείο, αρχικά μόνο για τις φωτογραφίες.

Αφού ένας μαθητής μίλησε στους αστυνομικούς για τη φωτογραφία, η έρευνα κλιμακώθηκε όταν αποκάλυψε ότι η σχέση δεν ήταν μόνο διαδικτυακή και ότι οι δύο τους είχαν έρθει σε σωματική επαφή.

Ο μαθητής ισχυρίστηκε ότι αφού έστειλε μια άσεμνη εικόνα του εαυτού του, η Frost του ζήτησε να έχει μαζί της σεξ. Φέρεται να είπε ότι συναντήθηκαν τουλάχιστον τέσσερις φορές σε ένα σπίτι που ανήκει στην οικογένειά του.