ΚΟΣΜΟΣ

Μάικλ Κορς: Με άρωμα Κάπρι...η εντυπωσιακή επίδειξη μόδας

Μάικλ Κορς: Με άρωμα Κάπρι...η εντυπωσιακή επίδειξη μόδας

Ο σχεδιαστής επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο κατά μήκος του ποταμού East River και αφιέρωσε την επίδειξη στη μητέρα του

Με θέα το μαγευτικό Μανχάταν κάτω από την διάσημη γέφυρα Williamsburg στο Domino Park του Μπρούκλιν, ανάμεσα σε ροζ και άσπρες μπουκαμβίλιες ο σχεδιαστής Μάικλ Κορς (Michael Kors) απέτισε φόρο τιμής στην μητέρα του με ένα υπέρλαμπρο σόου παρουσιάζοντας την νέα του συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2024.

Σημειώνεται ότι η Τζόαν Κορς, πρώην μοντέλο, έφυγε από την ζωή τον Αύγουστο, σε ηλικία 84 ετών. «Η μητέρα μου ήταν πραγματικά η απόλυτη μούσα μου, ο απόλυτος υποστηρικτής μου» δήλωσε ο σχεδιαστής πριν από την επίδειξη.

«Ταξιδέψαμε μαζί σε όλο τον κόσμο και έχω τόσες απίστευτες αναμνήσεις από τις διακοπές που κάναμε. Ηταν μια γυναίκα που «έσπαγε» τους κανόνες….νομίζω ότι πάντα διασκέδαζε με τη μόδα ενώ γνώριζε πραγματικά τον εαυτό της».

Ο σχεδιαστής επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο κατά μήκος του ποταμού East River όπως είπε γιατί «ήθελα να σας μεταφέρω σε μια προκυμαία για μια όμορφη απόδραση. Δεν μπορώ να σας πάω στο Κάπρι, οπότε το Μπρούκλιν είναι το νέο Κάπρι!».

Σύμφωνα με το AP, τον διάσημο σχεδιαστή τίμησαν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Χάλι Μπέρι (Halle Berry), Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively), Τίφανι Χάντις(Tiffany Haddish), Αριάνα ΝτεΜπόουζ (Ariana DeBose), Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo) και Τζίνα Ντιούαν (Jenna Dewan) καθώς και η Ρίτα Όρα (Rita Ora).