ΚΟΣΜΟΣ

Bασίλισσα Σοφία: Πιθανό να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα μετά από 61 χρόνια

Bασίλισσα Σοφία: Πιθανό να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα μετά από 61 χρόνια

Η βασίλισσα Σοφία σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ αισθάνεται ανεπιθύμητη στη χώρα της 

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η (πρώην) βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας αναζητά την επόμενη μέρα της.

Στην Ισπανία δεν είναι πια τόσο δημοφιλής. Αποξενωμένη, όπως γράφει ο «βασιλικός» Τύπος στην Ιβηρική, ξέρει ότι πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του συζύγου της (Χουάν Κάρλος) στη Μαδρίτη και ψάχνει διέξοδο.

Για τους λόγους αυτούς κύκλοι κοντά στην βασιλομήτωρ αναφέρουν ότι η Σοφία θα επιστρέψει οριστικά στην Ελλάδα.

«Η βασίλισσα Σοφία θα μπορούσε να περάσει τα τελευταία της χρόνια μακριά από την Ισπανία». Αν και διακριτικές, η Ειρήνη και η Σοφία ήρθαν στην Ελλάδα μια μέρα στα τέλη Αυγούστου για να επισκεφτούν την οικογένειά τους μετά τον θάνατο του αδελφού τους Κωνσταντίνου.

Πέρασαν μια μέρα στο Πόρτο Χέλι. Η επίσκεψη στην Ελλάδα, στο σπίτι που έμενε ο αδερφός της Κωνσταντίνος από το 2013, είναι άλλη μια απόδειξη του τι θέλει να κάνει, γράφουν τα Ισπανικά ΜΜΕ.

«Το αρχοντικό, που βρίσκεται στην περιοχή της Αργολίδας Πελοποννήσου, είναι ένα όμορφο σπίτι με θέα στο Αιγαίο και το παραδεισένιο Πόρτο Χέλι. Ήταν ένα ιδιωτικό ταξίδι. Ήθελε να είναι κοντά στην κουνιάδα της Άννας Μαρίας. Βασικά ήθελε να είναι μακριά από τη Μαδρίτη όπου νιώθει ανεπιθύμητη. Η Σόφια έχει στο μυαλό της δύο ξεκάθαρους προορισμούς. Πάντα περνούσε τον ελεύθερο χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου. Ο αδελφός της, έζησε στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του σχεδόν μέχρι την ημέρα του θανάτου του. Τον επισκέφτηκε αρκετές φορές και έμεινε αρκετές εβδομάδες», αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.