ΚΟΣΜΟΣ

Μπιγιονσέ: Γιόρτασε τα γενέθλιά της σε εξωτικό προορισμό μαζί με τους αγαπημένους της

Η Mπιγιονσέ απολαμβάνει στιγμές με την οικογένειά της
Η Mπιγιονσέ απολαμβάνει στιγμές με την οικογένειά της
Α.Ρ

Η Μπιγιονσέ απόλαυσε ένα ευχάριστο διάλειμμα με τους αγαπημένους της, γιορτάζοντας τα 42α γενέθλιά της στη Γαλλική Πολυνησία

Η σούπερ σταρ ταξίδεψε με την οικογένειά της στη Γαλλική Πολυνησία, το νησιωτικό σύμπλεγμα του Ειρηνικού Ωκεανού, μετά τη συναυλία των γενεθλίων της στο Λος Άντζελες. Πηγή είπε στο PEOPLE ότι η 42χρονη Μπιογιονσέ έκανε ένα διάλειμμα από την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο Renaissance για να απολαύσει «όμορφες οικογενειακές διακοπές και να γιορτάσει τα γενέθλιά της».

Η νικήτρια των Grammy -που είναι παντρεμένη με τον JAY-Z, 53 ετών και είναι μαμά της 11χρονης Blue Ivy, 11, και των δίδυμων Rumi και Sir, 6 ετών έκανε διακοπές στη Γαλλική Πολυνησία στο πολυτελές Brando Resort.

«Ήταν ένα ωραίο διάλειμμα για την Μπιγιονσέ», αποκάλυψαν πηγές στο περιοδικό. «Η περιοδεία ήταν έντονη. Χρειαζόταν να επαναφορτιστεί για λίγες μέρες». Ο μυημένος προσθέτει ότι η οικογένεια «νοίκιασε πολλές ιδιωτικές βίλες» και πέρασε πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί. «Απόλαυσαν την παραλία, είχαν οικογενειακά δείπνα και συμμετείχαν σε πολλές δραστηριότητες στο θέρετρο. Όλοι πέρασαν υπέροχα»

Η καλλιτέχνης του «Break My Soul» φέρεται να ταξίδεψε με την οικογένειά της αμέσως μετά τη συναυλία των γενεθλίων της στο Λος Άντζελες στο SoFi Stadium στις 4 Σεπτεμβρίου. Επέστρεψαν εγκαίρως για να συνεχίσει το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας της στο Βανκούβερ στις 11 Σεπτεμβρίου. Το TMZ ήταν το πρώτο που ανέφερε την είδηση.

Οι εορτασμοί για τα 42α γενέθλια της «Queen Bey »ξεκίνησαν στη σκηνή κατά τη διάρκεια του τελευταίου σκέλους των τριών συναυλιών της στο Λος Άντζελες Στο σόου, ο ράπερ Kendrick Lamar ενώθηκε με την ποπ σταρ για να ερμηνεύσουν ζωντανά τη συνεργασία τους "American Has a Problem (Remix)" για πρώτη φορά. Eπίσης δέχτηκε μία υπέροχη έκπληξη από την Nταϊάνα Ρος, η οποία βγήκε για να της τραγουδήσει το «Happy Birthday»

To πολυτελές κατάλυμα Brando Resort

Σε πλάνα που κατέγραψαν οι θαυμαστές, η τραγουδίστρια του «Formation» φαινόταν χαρούμενη και συγκινημένη όταν ξαφνιάστηκε από τη βετεράνο της μουσικής βιομηχανίας, 79 ετών. «Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι τόσο καταπληκτικ'η», είπε η ερμηνεύτρια στον Ρος στη σκηνή καθώς κρατήθηκαν χέρι-χέρι. «Αυτή είναι η θρυλική Νταϊάνα Ρος! Δεν θα ήμουν εγώ χωρίς εσένα και σε ευχαριστώ πολύ για όλη σου τη θυσία, την ομορφιά σου και τη χάρη σου. Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τις πόρτες. Ευχαριστώ πολύ»

Την ευχαρίστησε ξανά με ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στο Instagram. «Ευχαριστώ την ασύγκριτη κυρία Νταϊάνα Ρος», έγραψε στη λεζάντα, πριν αναφερθεί στους στίχους του «Alien Superstar». «Το 1 του 1, το νούμερο 1, το μοναδικό. Σε ευχαριστώ από τα βάθη μου, Βασίλισσα μου»

Το πάρτι συνεχίστηκε και εκτός σκηνής. Η καλλιτέχνης δημοσίευσε επίσης σειρά φωτογραφιών στο Instagram από τη γιορτή στα παρασκήνια, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τους γονείς της Mathew και Tina Knowles και τον σύζυγό της JAY-Z, ακόμη και την τούρτα και τα μπαλόνια με θέμα τη ντίσκο μπάλα.

Η Μπιγιονσέ περιοδεύει για πρώτη φορά μετά την περιοδεία On the Run II του 2018. Το σόου, το οποίο ξεκίνησε με μια σειρά ευρωπαϊκών σταθμών τον Μάιο, είναι η πρώτη της σόλο headlining περιοδεία μετά την Formation World Tour του 2016. Το επικό σόου ξεκίνησε στη βόρεια Αμερική τον Ιούλιο, σπάει ρεκόρ και ολοκληρώνεται την 1η Οκτωβρίου στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι.