ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Ζευγάρι έκανε έρωτα σε τουαλέτα αεροπλάνου και πιάστηκε «στα πράσα»

Βρετανία: Ζευγάρι έκανε έρωτα σε τουαλέτα αεροπλάνου και πιάστηκε «στα πράσα»
Daily Mail

Βρετανία: Ένας 23χρονος μαζί με μία  γυναίκα, επέλεξαν την τουαλέτα του αεροπλάνου της πτήσης από το Λούτον στην Ίμπιζα για να συνευρεθούν, με αποτέλεσμα να τους κάνουν… τσακωτούς και να προκληθεί σάλος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 23χρονος Πιρς Σόγιερ πήγαινε στην Ίμπιζα για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Στο αεροδρόμιο γνώρισε μία γυναίκα με την οποία ταξίδευε μαζί. Φαίνεται πως οι δύο απέκτησαν πολύ γρήγορα… χημεία, αφού συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να κάνουν σεξ στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Το συμβάν έγινε viral ενώ στην πτήση υπήρξε αρχικά αναστάτωση, αλλά στη συνέχεια… αποθέωση από τους επιβάτες που ήταν σε αυτή.

Η μητέρα του 23χρονου μιλώντας στην εφημερίδα «Sun» έκανε λόγο για ντροπιαστικό βίντεο. Η ίδια είπε πως αυτό ήταν κάτι που δεν θα ήθελε καμία μητέρα να δει, αν και όπως είπε το ζευγάρι δεν έκανε κάτι κακό. «Δεν έπρεπε να έχει ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας το πλήρωμα του αεροπλάνου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της EasyJet που μίλησε στην Daily Mail, «με την άφιξη της πτήσης από Λούτον στην Ίμπιζα στις 8 Σεπτεμβρίου επενέβησαν αστυνομικοί λόγω της συμπεριφοράς δύο εκ των επιβατών».

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ακόμα ότι, βάσει του άρθρου 71 του νόμου του 2004 για σεξουαλικά αδικήματα (Sexual Offences Act 2004), είναι παράνομο να κάνει κάποιος σεξ σε τουαλέτα στην οποία έχει πρόσβαση το κοινό.