ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Η αγαπημένη του Βιτόρια Τσερέτι γνώρισε τους γονείς του - Η βόλτα στο Μουσείο

O Λεονάρντο ντι Κάπριο
O Λεονάρντο ντι Κάπριο
ΑΡ

Η νέα κοπέλα του Λεονάρντο ντι Κάπριο, Βιτόρια Τσερέτι συνάντησε την οικογένειά του, σε μία ακόμη ένδειξη ότι η σχέση τους σοβαρεύει

Η νέα αγαπημένη του Λεονάρντο ντι Κάπριο, Βιτόρια Τσερέτι γνώρισε τους δικούς του. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η Page Six, το ζευγάρι περιόδευσε στο Μουσείο Pinacoteca Ambrosiana στο Μιλάνο της Ιταλίας την Κυριακή (24.9) με τη μαμά του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Iρμελίν Ιντενμπίρκεν.

Ο 48χρονος ηθοποιός της ταινίας «Wolf of Wall Street» εθεάθη με μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ ενώ έβγαινε από το μουσείο συνοδευόμενος από τη μητέρα του και τη σημερινή του αγαπημένη.

Η 25χρονη Τσερέτι ήταν ντυμένη casual για την έξοδο, με ένα καφέ σακάκι και ένα μαύρο παντελόνι cargo. Η δημόσια εμφάνισή τους έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκλειστική επιβεβαίωση στην Page Six ότι το καλοκαιρινό ειδύλλιο του σταρ του «Τιτανικού» με την Ιταλίδα καλλονή έχει γίνει πιο σοβαρό.

«Περνούν αρκετό χρόνο μαζί τους τελευταίους μήνες και απολαμβάνουν να γνωρίζονται σε βαθύτερο επίπεδο», είπε πηγή κοντά στο ζεύγος που εθεάθη πολλές φορές μαζί, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό, καθώς φουντώνει η σχέση τους.

Τον Αύγουστο, ο ντι Κάπριο και η Τσερέτι εθεάθησαν να φιλιούνται σε ένα κλαμπ στην Ίμπιζα της Ισπανίας. Και νωρίτερα αυτό το μήνα, το νέο ζευγάρι παρακολούθησε το Vogue World bash στο Λονδίνο, όπου εμφανίστηκαν σε τρυφερές στιγμές. «Ο Λίο και η Βιτόρια κουβέντιαζαν και χόρευαν μαζί όλη τη νύχτα», μας είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Από ότι φαινόταν, η φλόγα μεταξύ τους ήταν κάτι πολύ περισσότερο από περαστική». Πιο πρόσφατα, ο σταρ του Χόλιγουντ συναντήθηκε με το μοντέλο για ένα πάρτι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου την Παρασκευή. Η πρώην σύντροφος του Ντι Κάπριο, Τζίτζι Χαντίντ, ήταν επίσης παρούσα στο σουαρέ αφού περπάτησε στο ίδιο σόου του Versace με την Τσερέτι νωρίτερα την ίδια μέρα.

Ο ηθοποιός έβγαινε με την 28χρονη παρουσιάστρια του «Next in Fashion» τον περασμένο χρόνο, αλλά μια πηγή είπε στο Page Six ότι κανένας από τους δύο δεν ήθελε «κάτι σοβαρό». «Η προτεραιότητα της Τζίτζι είναι η κόρη της», είπε η πηγή τον Δεκέμβριο του 2022, αναφερόμενος στο μοναχοπαίδι της Χαντίντ, την Κάι, με τον πρώην Ζέιν Μάλικ.

Είναι το πρώτο επίσημο ειδύλλιο του σταρ του «Inception» μετά τον χωρισμό του από την Καμίλα Μορόνε τον Αύγουστο του 2022 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Εν τω μεταξύ, το μοντέλο παντρεύτηκε τον DJ Matteo Milleri το 2020, αλλά χώρισαν.