ΚΟΣΜΟΣ

Από τη Disney στο Playboy: Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε παιδική σειρά έκανε στροφή καριέρας

Από τη Disney στο Playboy: Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε παιδική σειρά έκανε στροφή καριέρας
screenshot

Η μικρή πρωταγωνίστρια της Disney μεγάλωσε και αποφάσισε να ασχοληθεί με την τέρψη συνδρομητών πλατφόρμας του Playboy και να αφήσει πίσω την υποκριτική

Τη γυναίκα πλέον Μάντισον Σίπμαν τη γνωρίσαμε σε μικρή ηλικία όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και κατάφερε να γίνει πρωταγωνίστρια στην παιδική σειρά Game Shakers, υποδύοντας την Kenzie Bell.

«Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Από όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή. Το είπα στη μαμά μου όταν ήμουν τεσσάρων ετών και νόμιζε πως υπερέβαλα, όμως συνέχισα να της το λέω», είχε πει η μικρή τότε ηθοποιός.

Η Μάντισον μεγάλωσε, άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της, αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι και πλέον συμμετέχει σε πλατφόρμα του Playboy που λειτουργεί όπως το Only Fans.

Πλέον είναι 20 ετών και αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα και πρωταγωνιστεί στη συνδρομητική πλατφόρμα μετά από παρότρυνση φίλης της.

«O λόγος που ασχολήθηκα με το Play Boy ήταν για μένα για να εξερευνήσω την σεξουαλικότητά μου», δήλωσε. Συγκεκριμένα δουλεύει για την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού που έκλεισε το 2020 και χρησιμεύσει ουσιαστικά ως είσοδος στην «πλατφόρμα δημιουργών» του Playboy.

Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα οι δημιουργοί περιεχομένου δημοσιεύουν υλικό για συνδρομητές και τους επιτρέπουν να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στη ζωή τους και να φωτογραφίζονται για τα ψηφιακά εξώφυλλα του περιοδικού.

Έτσι και η Μάντισον βιντεοσκοπείται και φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα ή τα μικροσκοπικά μαγιό της προς τέρψη των οπαδών της.