ΚΟΣΜΟΣ

Βικτόρια Μπέκαμ: Μίλησε πρώτη φορά για την απιστία του Ντέιβιντ - «Ήμουν πιο δυστυχισμένη από ποτέ»

To ζεύγος Μπέκαμ
To ζεύγος Μπέκαμ
Ιnstagram

Η Βικτόρια Μπέκαμ έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της για την υποτιθέμενη απιστία του συζύγου της, Ντέιβιντ. Ιστορίες απο τη ζωή του λαμπερού ζεύγους στο ντοκιμαντέρ του Νetflix με τίτλο «Μπέκαμ» που κυκλοφορεί σήμερα (4/10)

Η Βικτόρια Μπέκαμ περιγράφει την απιστία του συζύγου της ενώ ο Ντέιβιντ έπαιζε για τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2003 ως την «δυσκολότερη περίοδο» του γάμου της με τον πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix που ονομάζεται Beckham και προβάλλεται για πρώτη φορά σήμερα (4.10)

Το λαμπερό ζεύγος παρά τις φήμες αρνείται ακόμη και σήμερα οτι Μπέκαμ την είχε απατήσει. «Ήμουν πιο δυστυχισμένη από ότι υπήρξα ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου», είπε το μέλος των Spice Girls στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Mπέκαμ», σύμφωνα με τη Sun. Η σχεδιάστρια μόδας - η οποία παντρεύτηκε την πρώην αθλητή τον Ιούλιο του 1999 παραδέχτηκε ότι είχε «αγανακτήσει» με τον Ντέιβιντ μετά τις κατηγορίες για εξαπάτηση. Αλλά είπε στους παραγωγούς ότι «εσωτερίκευσε» το τραύμα για να στηρίξει την ποδοσφαιρική καριέρα του συζύγου της.

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας. Εδώ είναι το θέμα - ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ξέρετε, μέχρι τη Μαδρίτη μερικές φορές ένιωθα σαν να είμαστε εναντίον όλων, αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον. Όμως όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν ένιωθα ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο δύσκολο ήταν και πώς με επηρέασε. Ήταν ένας εφιάλτης.

Ήταν ένα απόλυτο τσίρκο - και σε όλους αρέσει όταν το τσίρκο έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός κι αν είσαι κι εσύ σε αυτό.»

Το 2003, ο Ντέιβιντ μετακόμισε στην Ισπανία για να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Βικτόρια παρέμεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο με τους γιους τους Μπρούκλιν και Ρομέο. Αν και το ζευγάρι δεν κατονομάζει τις γυναίκες στο ντοκιμαντέρ των τεσσάρων μερών, η Rebecca Loos και η Sarah Marbeck ισχυρίστηκαν ότι είχαν σχέση με τον βετεράνο αθλητή εκείνη την εποχή. Λίγο αφότου άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρωτοσέλιδα, η Βικτόρια αποφάσισε να μετακομίσει στην Ισπανία για να είναι στο πλευρό του Ντέιβιντ.

Ο 48χρονος Ντέιβιντ, επίσης συγκινήθηκε καθώς θυμόταν εκείνες τις δύσκολες στιγμές στη σχέση τους. «Δεν ξέρω πώς το περάσαμε, με κάθε ειλικρίνεια. Η Βικτόρια είναι τα πάντα για μένα, ήταν απίστευτα δύσκολο να την δω να πληγώνεται, αλλά είμαστε μαχητές και εκείνη την εποχή έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον, έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένειά μας. Και γι'αυτό που είχαμε άξιζε να παλέψουμε για αυτό».

Εν μέσω των καταγγελιών για την υπόθεση, ο Βρετανός αθλητής παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να παίξει στο γήπεδο και ένιωθε «σωματικά άρρωστος κάθε μέρα». Ωστόσο, το ζεύγπς τελικά ξεπέρασε τις δυσκολίες. Περίπου ένα χρόνο μετά τη μετακόμιση τους στην Ισπανία, υποδέχτηκαν τον τρίτο γιο τους, τον Κρουζ, τον Φεβρουάριο του 2005.

Το ισχυρό ζευγάρι - που είναι τώρα παντρεμένο για 24 χρόνια - επέκτεινε την οικογένειά του ξανά το 2011 με τον ερχομό της κόρης του Harper. Το ντοκιμαντέρ «Beckham» κάνει πρεμιέρα σήμερα, 4 Οκτωβρίου στο Netflix.