ΚΟΣΜΟΣ

Μπρους Γουίλις: Η ικανότητα επικοινωνίας έχει επιδεινωθεί δραματικά - «Δεν μπορεί ούτε να διαβάσει»

Μπρους Γουίλις: Η ικανότητα επικοινωνίας έχει επιδεινωθεί δραματικά - «Δεν μπορεί ούτε να διαβάσει»
AP

Ο Μπρους Γουίλις δεν μπορεί πια ούτε να μιλήσει, ούτε να διαβάσει με τις επικοινωνιακές δεξιότητές του να έχουν επιδεινωθεί σημαντικά.

Δυσχεραίνει η ικανότητα επικοινωνίας του Μπρους Γουίλις, ο οποίος δεν μπορεί να μιλήσει σχεδόν καθόλου από την ημέρα που διαγνώστηκε με αφασία.

Στενός φίλος του και ηθοποιός, ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον μιλώντας στην εφημερίδα The Post ανέφερε ότι «Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν χαθεί».

«Δεν είμαι πάντα τόσο συνεπής, αλλά προσπαθώ και μιλάω με τον Μπρους, τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις αλλά και με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του. Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να βρίσκομαι στη ζωή του. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν είχατε περάσει ποτέ χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, θα βλέπατε ότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο χαρούμενος από εκείνον για τη ζωή», ανέφερε ο δημιουργός του Moonlighting

Για τον Μπρους Γουίλις μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Αγαπούσε τη ζωή και απλά λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο. Βλέπει τη ζωή του διαφορετικά, η αίσθησή του πως από τα πρώτα τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι».

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός λάτρευε το διάβασμα και δυστυχώς δεν μπορεί να απολαμβάνει αυτό το χόμπι, καθώς οι γλωσσικές του δεξιότητες έχουν χαθεί.