ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Βιολογική μητέρα απήγαγε τα 8 παιδιά της - Συνελήφθη στην Καλιφόρνια

ΗΠΑ: Βιολογική μητέρα απήγαγε τα 8 παιδιά της - Συνελήφθη στην Καλιφόρνια
New York Post

Η Φούλερτον, η οποία είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών της, διέσχισε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ με τα παιδιά της για να αποφύγει τις αρχές και να φτάσει στη βόρεια Καλιφόρνια.

Μία γυναίκα στο Αρκάνσας απήγαγε τα 8 βιολογικά παιδιά της από τις ανάδοχες οικογένειές τους και τα περιέφερε στη χώρα, πριν βρεθούν ασφαλή στην Καλιφόρνια το Σάββατο.

Αστυνομικοί εντόπισαν την Τρίστα Φούλερτον και τα έξι από τα παιδιά της σε πάρκινγκ γύρω στις 12:30 τη νύχτα του Σαββάτου μετά από κλήση που έλαβαν που ανέφερε ότι μία γυναίκα παρουσίαζε «περίεργη συμπεριφορά».

Η Φούλερτον, η οποία είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών της, διέσχισε πολλές πολιτείες με τα παιδιά της για να αποφύγει τις αρχές και να φτάσει στη βόρεια Καλιφόρνια.

Η μητέρα και τα παιδιά της ταξίδευαν με ένα φορτηγάκι γεμάτο σκουπίδια, το οποίο βρέθηκε παρκαρισμένο στο σημείο που εντοπίστηκαν.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ανακάλυψαν ότι υπήρχε ενεργό ένταλμα για τη σύλληψή της στην πολιτεία Άρκανσας. Καταζητούταν για την απαγωγή των 8 παιδιών της από τις ανάδοχες οικογένειές της, αφότου έχασε την επιμέλειά τους.

Η Φούλερτον συνελήφθη, ενώ τα άλλα δύο παιδιά της βρέθηκαν αργότερα σε ένα σπίτι στην περιοχή Cottonwood.

Δεν είναι ξεκάθαρο για πόσο καιρό η γυναίκα ήταν μαζί με τα παιδιά της μετά τις απαγωγές. Τα παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα προκειμένου να επανενωθούν με τους νόμιμους κηδεμόνες τους στο Άρκανσας.