ΚΟΣΜΟΣ

Mπρίτνεϊ Σπίαρς: «Με παρουσίαζαν σαν αιώνια πάρθενα» - Το παιχνίδι της δημοσιότητας

H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
ΑΡ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι την παρουσίαζαν σαν «αιώνια παρθένα» παρά το γεγονός οτι είχε την πρώτη της ερωτική επαφή στα 14

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει οτι η εμμονή του έθνους με την παρθενία της την στοίχειωνε στα πρώτα χρόνια της δημοσιότητάς της. Στα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Woman in Me», η ποπ σταρ αποκαλύπτει ότι η ομάδα της την παρουσίαζε «ως αιώνια παρθένα» παρόλο που είχε την πρώτη της ερωτική επαφή στα 14 της.

«Δεδομένου ότι είχα τόσους πολλούς έφηβους θαυμαστές, οι μάνατζέρ μου και οι άνθρωποι του Τύπου προσπαθούσαν για καιρό να με παρουσιάζουν ως αιώνια παρθένα παρά το γεγονός που ο Τζάστιν [Τίμπερλεϊκ] και εγώ ζούσαμε μαζί και έκανα σεξ από τότε που ήμουν δεκατέσσερα», γράφει η 41χρονη σήμερα ποπ σταρ, για τη σεξουαλική της εμπειρία στο βιβλίο.

Η τραγουδίστρια του «Lucky» προσθέτει: «Γιατί οι μάνατζέρ μου δούλεψαν τόσο σκληρά για να ισχυριστούν ότι ήμουν κάποιο είδος νεαρής κοπέλας ακόμα και στα είκοσί μου; Ποιανού δουλειά ήταν αν είχα κάνει σεξ ή όχι;» Στο βιβλίο της, η Μπρίτνεϊ επαινεί την Oπρα Γουίνφρεϊ της είχε πει τότε ότι «η σεξουαλικότητα της δεν είναι υπόθεση κανενός άλλου».

Αλλά το 2002, ο Tίμπερλεϊκ εμφανίστηκε στο The Star & Buc Wild Morning Show, όπου ρωτήθηκε για την ιδιωτική του ζωή με τη Σπίαρς. «Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είναι στο σπίτι και θέλω μόνο να σου κάνω μια ερώτηση έκανες σεξ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς;» ρώτησε τον μουσικό ο Troi “Star” Torain. «Ναι ή όχι; Ελα τώρα φίλε.»

«Ω φίλε», είπε ο Τίμπερλεϊκ με ένα αμήχανο γέλιο, πριν προσθέσει, «Εντάξει, το έκανα!» Κατά τη διάρκεια της περιβόητης συνέντευξής του το 2002 με τη Μπάρμπαρα Γουόλτερς στις 20/20, ο οικοδεσπότης ρώτησε τον τραγουδιστή του «Cry Me a River» εάν αυτός και η Μπρίτνεϊ κράτησαν την υπόσχεσή της να περιμένουν μέχρι το γάμο, στην οποία εκείνος γέλασε και απάντησε: «Σίγουρα».

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό W το 2002, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ότι έκανε σεξ με τον πρώην φίλο της Tίμπερλεϊκ. «Κοιμήθηκα μόνο με ένα άτομο όλη μου τη ζωή», είπε στο ρεπορτάζ. «Ήταν δύο χρόνια στη σχέση μου με τον Τζάστιν και νόμιζα ότι ήταν αυτός. …Αλλά έκανα λάθος! Δεν πίστευα ότι θα πήγαινε στη Μπάρμπαρα Γουόλτερς και θα με ξεπουλήσει».

Η Spears κυκλοφόρησε τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά της την Τρίτη (24/10) μέσω της Gallery Books. «Είναι επιτέλους καιρός να υψώσω τη φωνή μου και να μιλήσω, και οι θαυμαστές μου αξίζουν να το ακούσουν απευθείας από εμένα», είπε στο PEOPLE σε συνέντευξη για το αποκλειστικό εξώφυλλο της περασμένης εβδομάδας. «Τέρμα στη συνωμοσία, όχι άλλα ψέματα – απλώς εγώ έχω το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μου».

Η δημόσια εξομολόγησή της έρχεται σχεδόν δύο χρόνια από τότε που απελευθερώθηκε από την κηδεμονία με απόφαση του δικαστηρίου μετά από 13 χρόνια. Τον Νοέμβριο του 2021, τερματίστηκε η κηδεμονία της αφού η Σπίαρς παρέδωσε μια εντυπωσιακή δημόσια μαρτυρία στο δικαστήριο τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Στο εξώφυλλο του PEOPLE, η Μπρίτνεϊ μίλησε για τον αγώνα της να πείσει άλλους ανθρώπους να πάρουν τον έλεγχο της δικής τους αφήγησης.

«Τα τελευταία 15 χρόνια ή ακόμα και στην αρχή της καριέρας μου, καθόμουν αναπαυτικά ενώ οι άνθρωποι μιλούσαν για μένα και έλεγαν την ιστορία μου για μένα», είπε. «Μετά την αποχώρησή μου από την κηδεμονία μου, ήμουν επιτέλους ελεύθερη να πω την ιστορία μου χωρίς συνέπειες από τους υπεύθυνους της ζωής μου».