ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ντοκουμέντο του IDF από τη δραματική επιχείρηση διάσωσης τραυματιών από τη Γάζα

Βίντεο ντοκουμέντο του IDF από τη δραματική επιχείρηση διάσωσης τραυματιών από τη Γάζα

Ειδική Μονάδα Διάσωσης των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων επιχειρεί μέσα στη Λωρίδα της Γάζας διασώζοντας και προσφέροντας ιατρική περίθαλψη σε τραυματίες

Πλάνα μέσα από το ελικόπτερο των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων, όπου η μονάδα 669 διασώζει τραυματίες από τη Λωρίδα της Γάζας έδωσε στη δημοσιότητα ο IDF.

Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο αναφέρεται ότι η Ειδική Τακτική Μονάδα Διάσωσης από την αρχή του πολέμου μαζί με άλλες ομάδες, επιχειρεί στη Γάζα, υπό συνεχή πυρά, διασώζοντας και περιθάλποντας στρατιώτες των ισραηλινών δυνάμεων.

Μέχρι στιγμής, αναφέρεται ότι, μονάδες πεζικού και ειδικών δυνάμεων έχουν πραγματοποιήσει 150 επιχειρήσεις διάσωσης μεταφέροντας 260 τραυματισμένους στρατιώτες σε ισραηλινά νοσοκομεία.

Στο βίντεο φαίνονται κινητές ομάδες της Μονάδας 669 που παρέχουν ιατρική περίθαλψη και διασώζουν στρατιώτες από το εσωτερικό της Γάζας.

Απομακρύνουν τους τραυματίες από την περιοχή και ενώνονται με τις υπόλοιπες ομάδες που είναι σε άλλα σημεία, μικραίνοντας έτσι τους χρόνους ανταπόκρισης και σώζοντας ζωές.