ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει οδηγό σχολικού να χαστουκίζει και να πνίγει μαθητή

ΗΠΑ: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει οδηγό σχολικού να χαστουκίζει και να πνίγει μαθητή
Youtube/Fox 8 Live

Το περιστατικό κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή στο γραφείο του Σερίφη του Τζέφερσον των ΗΠΑ που διενέργησε έρευνα και προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού στις 31 Οκτωβρίου

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όταν ο οδηγός ενός σχολικού λεωφορείου επιτέθηκε σε μαθητή, σπρώχνοντας και χαστουκίζοντάς τον, με το περιστατικό να έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τον 77χρονο Μάιλς Τζένκινς, ο οποίος επιτέθηκε σε ένα αγόρι κατά τη διάρκεια διαμάχης έξω από το γυμνάσιο του Μαρέρο.

Βίντεο το οποίο μετέδωσε το Fox 8 Live, ο 77χρονος οδηγός φέρεται να πλησίασε τον ανήλικο μαθητή, να τον έσπρωξε πίσω στο κάθισμα του λεωφορείου και να τον χαστούκισε, πριν τον σπρώξει ξανά.

Μάλιστα ενώ ο μαθητής προσπαθεί να αμυνθεί, ο Τζένκινς φαίνεται να τον σπρώχνει προς το παράθυρο και βάζει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό του αγοριού, πνίγοντάς το για αρκετά δευτερόλεπτα.

Το περιστατικό κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή στο γραφείο του Σερίφη του Τζέφερσον, που διενέργησε έρευνα και προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού στις 31 Οκτωβρίου.