ΚΟΣΜΟΣ

Bella Hadid: Φήμες πως ο οίκος Dior την αντικατέστησε με την May Tiger λόγω του πολέμου στη Γάζα

Bella Hadid
Associated Press

Προς το παρόν ούτε η Bella Hadid ούτε ο οίκος Dior έχουν σχολιάσει τις φήμες.

Η Bella Hadid είναι από τα πιο γνωστά και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον πλανήτη. Όμως, είναι και ένα πρόσωπο με καταγωγή από την Παλαιστίνη που έχει πάρει θέση για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Και ίσως αυτές οι απόψεις της να ενόχλησαν τον οίκο Dior που αποφάσισε να την αντικαταστήσει με την Ισραηλινή May Tager για τη διαφημιστική καμπάνια των Χριστουγέννων.

Τι κι αν η Bella Hadid έχει μακροχρόνια συνεργασία με τον Dior, αυτό δεν εμπόδισε τον οίκο να χρησιμοποιήσει την Ισραηλινή May Tager. Προς το παρόν ούτε η Bella Hadid ούτε ο οίκος Dior έχουν σχολιάσει τις φήμες.

Για την ιστορία πάντως, η Bella Hadid έχει μιλήσει ανοιχτά για τον πόλεμο του Ισραήλ με την Παλαιστίνη και όσα γίνονται στη Λωρίδα της Γάζας, κάτι που μπορεί και να ενόχλησε.

Ποια είναι η Ισραηλινή May Tager

Η Ισραηλινή May Tager έχει κάνει φωτογραφίσεις με την ηθοποιό-μοντέλο Anya Taylor-Joy και άλλες γυναίκες για αρώματα και προϊόντα προσωπικής περιποίησης του Dior, ωστόσο δεν είναι σαφές αν η συνεργασία τους θα είναι μακροχρόνια.

H 24χρονη May Tager έχει ήδη ένα πλουσιότατο βιογραφικό με συνεργασίες, με οίκους όπως οι Giorgio Armani, Louis Vuitton, Victoria’s Secret και πολλούς άλλους.

Πάντως, η αλλαγή της Bella Hadid με την May Tager δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social media. Κάποιοι μάλιστα έγραψαν «Σε ευχαριστούμε Dior που μας έδειξες ποια εταιρεία που υποστηρίζει γενοκτονίες να μποϊκοτάρουμε» και άλλοι σχολίασαν: «Το γεγονός ότι ο Dior εξακολουθεί να δίνει βήμα στον Τζόνι Ντεπ που ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του αλλά διακόπτει τη συνεργασία του με την Bella Hadid και αντ’ αυτού χρησιμοποιεί μια Ισραηλινή, παρά όλα όσα συνέβησαν τον περασμένο μήνα, απλά σου λέει τα πάντα για αυτόν τον οίκο».