ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 40 ετών η Μπράντι Μάλορι - Ποια ήταν η σταρ από το Extreme Weight Loss

Η Μπρέντι Μάλορι
Η Μπρέντι Μάλορι
Ιnstagram

Πέθανε στα 40 της η σταρ του δημοφιλούς σόου Extreme Weight Loss, Μπρέντι Μάλορι που είχε εμπνεύσει πλήθος Αμερικανών να αγκαλιάσουν το σώμα τους και να αγαπήσουν τη γυμναστική

Πέθανε στα 40 της η Μπράντι Μάλορι, η σταρ από το σόου Extreme Weight Loss. Ένας εκπρόσωπος του ιατροδικαστικού γραφείου της κομητείας Φάλτον επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι η πρώην σταρ του ριάλιτι πέθανε στις 9 Νοεμβρίου στο Στόουν Μάουντεν της Τζόρτζια. Η αιτία θανάτου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Η Mάλορι εμφανίστηκε στην 4η σεζόν της σειράς του δικτύου ABC, η οποία προβλήθηκε το 2014. Σε μια συνέντευξη στο YouTube το 2018 με τον τοπικό δημοσιογράφο της Ατλάντα Kίρμπι Κάρολ, η makeup artist αποκάλυψε πώς κατέληξε στο ριάλιτι. Στη συνέντευξη, αποκάλυψε ότι ήταν ο θάνατος της αδελφής της σε ηλικία 29 ετών που την ώθησε να χάσει βάρος.

«Ξυπνούσα κυριολεκτικά κάθε μέρα (και αισθανόμουν ότι)... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μου μέρα που ξυπνάω, επειδή δεν ξέρω τι θα μου συμβεί», είπε. «Όταν σκέφτεσαι ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνω κάτι για το βάρος μου, γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να πεθάνω κι εγώ, τότε ίσως χρειαστεί να το προσέξεις».

Συνέχισε λέγοντας οτι είδε ένα κάστινγκ για το The Biggest Loser, και ενώ δεν επιλέχτηκε για εκείνη την εκπομπή, οι παραγωγοί έστειλαν λεπτομέρειες για αυτήν στο Extreme Weight Loss. «Κυριολεκτικά κάθε βήμα από τότε ήταν ο Θεός. Προσευχήθηκα για αυτήν την αίτηση πριν την στείλω. Προσευχήθηκα σε κάθε βήμα», είπε εκείνη την εποχή.

Στην εκπομπή, η Mάλορι αποκάλυψε ότι κάποτε ζύγιζε περίπου 149 κιλά. Κατά τη διάρκεια του χρόνου της στο Extreme Weight Loss αγωνίστηκε στο Half Ironman, μια πρόκληση φυσικής κατάστασης όπου χρειάστηκε να κολυμπάει, να κάνει ποδήλατο και να τρέχει για συνολικά 110 χιλιόμετρα σε λιγότερο από οκτώ ώρες.

Από τότε που εμφανίστηκε στο σόου, η Mallory συνέχισε το ταξίδι της γυμναστικής μέσω του χορού. Συχνά μοιράστηκε το πάθος της για το μακιγιάζ και τη φυσική κατάσταση με τους followers της στο Instagram. Η 40χρονη μοιράστηκε την τελευταία της ανάρτηση στις 3 Νοεμβρίου.

Η οικογένεια και οι φίλοι της τίμησαν τη μνήμη της με μια αγρυπνία στο φως των κεριών στις 12 Νοεμβρίου. Η διαγωνιζόμενη στην 5η σεζόν στο Extreme Weight Loss Kim Williams Maxile απέτισε φόρο τιμής στη Mάλορι σε μια ανάρτηση της 9ης Νοεμβρίου στο Instagram.

«Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφή», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο με την ίδια και τον Mάλορι. «Στη συνάδελφό μου στο Extreme Weight Loss @extweightloss sis, @brandimallory θα μας λείψεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσο ήμουν στο boot camp για την 5η σεζόν, παρακολουθούσαμε τη σεζόν σου και μας ενέπνευσε να συνεχίσουμε.» Και πρόσθεσε «Έχεις πραγματικά αντίκτυπο σε αυτόν τον κόσμο με το κέφι σου και το πάθος σου για σωματική αλλαγή. Είμαι ευλογημένη που σε γνώρισα σε αυτόν τον κόσμο»