ΚΟΣΜΟΣ

Ντρου Μπάριμορ: «Γιατί δεν θα κάνω ποτέ πλαστική επέμβαση ή μπότοξ»

H Nτρου Μπάριμορ
H Nτρου Μπάριμορ
ΑΡ

Η 48χρονη Ντρου Μπάριμορ αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ πλαστικές επεμβάσεις ή ενέσιμα όπως το μπότοξ

Η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε γιατί δεν έχει κάνει ποτέ και δεν πρόκειται να κάνει πλαστική επέμβαση. Η 48χρονη ηθοποιός που έγινε παρουσιάστρια talk show - η οποία έκανε την πρώτη της αποτοξίνωση σε ηλικία μόλις 13 ετών - δεν μπορεί να σκεφτεί οτι θα μπορούσε ποτέ να«καταφύγει» στο μαχαίρι.

Παραδέχτηκε ότι είναι διστακτική κυρίως επειδή την ανησυχεί μήπως είναι το είδος του ανθρώπου που θα είχε εμμονή να κυνηγήσει την τελειότητα. «Δεν έχω κάνει τίποτα και θα το διατηρήσω όσο το δυνατόν περισσότερο», είπε στο People. «Δεν έχω καμία κρίση για όποιον κάνει οτιδήποτε. Αλλά δεν βλέπω εμένα να καταφεύγω σε αυτό...

Έχω μια εξαιρετικά εθιστική προσωπικότητα, οπότε ανησυχώ ότι θα συνεχίσω να το κυνηγώ, να κάνω αυτό και εκείνο. Αυτό με τρομάζει, μόνο και μόνο λόγω της δικής μου προσέγγισης στα πράγματα»

Η ηθοποιός του Whip It - που έχει την Olive, 11 ετών και τη Frankie, 9 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Will Kopelman - αστειεύτηκε ότι ανυπομονεί να δει πώς θα γίνει όταν μεγαλώσει φυσικά «Ανυπομονώ να δω πώς θα μοιάζω ως δερμάτινη τσάντα στο μέλλον!»

Η Μπάριμορ επέμεινε ότι δεν είναι λόγος ανησυχίας το γήρας, αλλά οι άνθρωποι θα πρέπει να επικεντρώσουν τις ανησυχίες τους στην υγεία τους. «Σημαίνει ότι είσαι ζωντανός, ζεις και αυτό είναι πολύ καλό. Το να αγκαλιάζουμε το γήρας είναι τόσο θετικό, υγιές μήνυμα. Η υγεία έρχεται πραγματικά στο επίκεντρο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο όταν υπάρχει κίνδυνος.

Αν έχετε την υγεία σας, τότε μπορείτε να εστιάσετε σε τόσα άλλα πράγματα - συμπεριλαμβανομένης της ομορφιάς. Αλλά είναι πραγματικά το πιο σημαντικό από όλα». Το 2022 είπε επίσης ότι δεν κάνει ενέσιμα όπως το μπότοξ. Η Ντρου ορκίστηκε προηγουμένως να δείξει στις κόρες της ότι η γήρανση είναι «πολυτέλεια».

Είπε τότε: «Τώρα είμαι αποφασισμένη περισσότερο από ποτέ να δείξω στις κόρες μου ότι το γήρανση είναι πολυτέλεια. Αν είμαστε τυχεροί, όλοι θα γερνάμε. Θέλω απλώς να είναι ήσυχοι με αυτό που είναι και όχι με αυτό που μοιάζουν. Αν είναι καλοί, κουλ άνθρωποι, μόνο αυτό με νοιάζει ».