ΚΟΣΜΟΣ

Μπραντ Πιτ: Οι χυδαίες εκφράσεις του 19χρονου Παξ για τον πατέρα του - «Έκανες τη ζωή μας κόλαση»

O Παξ με τους γονείς του
O Παξ με τους γονείς του
ΑΡ

Ο Παξ, ο υιοθετημένος γιος της Aντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις για να χαρακτηρίσει τον πατέρα του, αποκαλύπτει η Daily Mail

Η DailyMail.com αποκαλύπτει ότι ο Παξ Τζολί-Πιτ 19 ετών, κατηγόρησε τον πατέρα του ότι του έκανε τη ζωή «κόλαση» σε μια ασυνήθιστη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2020. Η ατάκα συνοδευόταν από μια φωτογραφία του Πιτ που λαμβάνει το Όσκαρ Β ανδρικού ρόλου και δημοσιεύτηκε στο ιδιωτικό story του Παξ στο Instagram για την Ημέρα του Πατέρα.

«Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση», έγραψε ο Παξ. «Μπορείς να πεις στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θέλεις», πρόσθεσε, «αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Έπειτα πρόσθεσε με σαρκασμό: 'Λοιπόν, Χρόνια πολλά για τον πατέρα, απαίσιε άνθρωπε»

Η Τζολί υιοθέτησε τον Pax από ένα ορφανοτροφείο του Χο Τσι Μιν, στο Βιετνάμ, το 2007. Ήταν τριών ετών και είχε εγκαταλειφθεί ως νεογέννητο από την εθισμένη στην ηρωίνη βιολογική μητέρα του. Ο Μπραντ τον υιοθέτησε επίσημα την επόμενη χρονιά.

Όταν το ζεύγος χώρισετο 2016 μόλις δύο χρόνια μετά τον γάμο τους σε μια ιδιωτική τελετή στη Γαλλία, τα παιδιά έμειναν με τη μητέρα τους ,μετά τις αναφορές για έναν τεράστιο καυγά σε ένα ιδιωτικό τζετ μεταξύ του μεγαλύτερου γιου Mάντοξ και του πατέρα του. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση μεταξύ του Παξ και του Πιτ είναι επίσης προβληματική με τον 19χρονο να κατηγορεί τον μπαμπά του ότι του έκανε τη ζωή «κόλαση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Παξ δημοσίευσε τις ύβρεις ενάντια στον πατέρα του στην ενότητα ιστοριών του ιδιωτικού του λογαριασμού στο Instagram όταν ήταν 16 ετών. Το συνόδευσε με μια φωτογραφία του Μπραντ που λάμβανε Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για το »Μία Φορά και Έναν Καιρό στο Χόλιγουντ» τέσσερις μήνες νωρίτερα. Μια πηγή επιβεβαίωσε ότι ο ιδιωτικός λογαριασμός ανήκει στον Παξ. «Είναι ο λογαριασμός που χρησιμοποιεί για φίλους – κυρίως φίλους από το σχολείο. «Ποτέ δεν λέει πολλά για τους γονείς του, τα κρατάει για τον εαυτό του, οπότε αυτό ήταν ασυνήθιστο».

Ο Παξ δεν είπε αν υπήρξε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός που τον είχε προκαλέσει ή αν ήταν ένα αποκορύφωμα πολλών χρόνων έντασης. Στην ανάρτησή του, χαρακτήρισε τον πατριό του «μαλ...α παγκόσμιας κλάσης» προσθέτοντας: «Επανειλημμένα αποδεικνύεις ότι είσαι ένα τρομερό και απεχθές άτομο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση για τα τέσσερα μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν είσαι παρών. Δεν θα καταλάβεις ποτέ τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου γιατί δεν είσαι σε θέση να το κάνεις».

Αν και ο Παξ ήταν το τρίτο παιδί –μετά τον αδελφό του Μάντοξ και την αδερφή του Ζαχάρα– που υιοθέτησε η Τζολί, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τη Ζαχάρα. Τα τέσσερα μικρότερα παιδιά, που ισχυρίστηκε ότι ο Πιτ έκανε να τρέμει θα ήταν η Ζαχάρα,18 ετών σήμερα, και τα τρία βιολογικά παιδιά του ζευγαριού, η Σιλό 17, και τα 15χρονα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν.

Η Τζολί και ο Πιτ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ταινίας το 2005 ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. Επέμεναν τότε ότι δεν υπήρχε απιστία, αλλά αφού εμφανίστηκε μια φωτογραφία τους σε μια παραλία της Κένυας με τον Mάντοξ, η Άνιστον υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Όμως το παραμυθένιο ειδύλλιό τους διαλύθηκε το 2016 και το ζευγάρι που κάποτε ήταν γνωστό ως «Μπραντζελίνα» έχει εμπλακεί σε σκληρές μάχες από τότε.

Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2019 και παρόλο που η Τζολί είχε αρχικά την πλήρη επιμέλεια των παιδιών, το 2021 συνήφθη μια συμφωνία που επέτρεπε στον Πιτ να τα έχει το 50% του χρόνου. Όμως, λίγο αργότερα, ο Τζον Όουντερκιρκ, ο δικαστής που είναι υπεύθυνος για την υπόθεση, αποκαλύφθηκε ότι είχε στενές επιχειρηματικές σχέσεις με τους δικηγόρους του Πιτ.

Ως αποτέλεσμα, αποκλείστηκε από την υπόθεση και η επιμέλεια επεστράφη στην Τζολί με τον Πιτ να μπορεί μόνο να τα επισκέπτεται. Το ζευγάρι εξακολουθεί να εμπλέκεται σε μια διαμάχη 350 εκατομμυρίων δολαρίων για το Chateau Miraval, τον αμπελώνα που αγόρασαν στη Γαλλία. Η Τζολί πούλησε το μερίδιό της σε θυγατρική του Ομίλου Stoli, επειδή, όπως είπαν οι δικηγόροι της, μετά απο έναν άγριο καυγά κατά τον οποίο ο Πιτ φέρεται να είχε πιεί, ένιωθε «άβολα» να εμπλέκεται στην πώληση αλκοόλ.

Σε μια κατάθεση αυτό το καλοκαίρι αποκάλεσε τον πρώην της «νταή» που ενήργησε συναισθηματικά, παράλογα και «τελικά παράνομα» στον αμπελώνα. Την κατηγόρησε ότι σκηνοθέτησε «μια εχθρική εξαγορά της επιχείρησης. Ο Παξ παραμένει κοντά στη μητέρα του και εθεάθη μαζί της στη Νέα Υόρκη όπου έμενε ενώ δημιουργούσε τη νέα της σειρά Atelier Jolie. Τώρα έχει αποφοιτήσει από το σχολείο, επιλέγοντας να παραλείψει την τελετή αποφοίτησης για να αποφύγει τους παπαράτσι. Νωρίτερα φέτος, αναφέρθηκε ότι είχε γίνει καλλιτέχνης – δημιουργώντας έργα με το ψευδώνυμο «Embtto» – αλλά η ιστορία της Page Six αποδείχθηκε φάρσα.