ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος στην Oυαλία για τους 4 νεκρούς εφήβους - «Μακάρι να ξυπνήσω από τον εφιάλτη»

Τραγωδία στην Ουαλία
Τραγωδία στην Ουαλία

Απαρηγόρητοι ειναι οι συγγενείς των 4 εφήβων που είχαν πάει για κάμπινγκ στην Ουαλία και εντοπίστηκαν νεκροί, μετά από αγωνιώδη αναζήτηση

Η μικρή κοινότητα του Shropshire στην Ουαλία θρηνεί, μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν τέσσερις έφηβοι που είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι μετά από ολονύκτιο ταξίδι κάμπινγκ στη Βόρεια Ουαλία. Η μητέρα ενός από τους τέσσερις είπε ότι θα ήθελε να μπορούσε να ξυπνήσει από τον «εφιάλτη» της.

Οι Τζέβον Χιρσ, Χάρβει Όουεν, Γουίλφ Χέντερσον και Χιούγκο Μόρις - ηλικίας από 16 έως 18 ετών - βρέθηκαν σε ένα ασημί Ford Fiesta στη Snowdonia την Τρίτη, αφού δηλώθηκαν αγνοούμενοι από ένα ολονύκτιο ταξίδι. Μετά από επείγουσα επιχείρηση έρευνας η αστυνομία βρήκε τα πτώματά τους μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο που είχε βυθιστεί μερικώς στο νερό.

Η Crystal Owen, η μητέρα του Χάρβεϊ, έγραψε στο Facebook: «Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε έναν εφιάλτη από τον οποίο θα ήθελα να μπορώ να ξυπνήσω, αλλά δεν είμαι. Ήθελα απλώς να πω ότι εκτιμώ την καλοσύνη των ανθρώπων, αλλά κανένας αριθμός μηνυμάτων δεν πρόκειται να με βοηθήσει να το ξεπεράσω. Τίποτα δεν θα κάνει αυτόν τον εφιάλτη να φύγει»

Στην πόλη Shropshire του Shrewsbury, όπου ζούσαν τα αγόρια, η ενορία Trinity Churches δήλωσε ότι θα προσφέρει «χρόνο και χώρο για προσευχή». Η φίλη του Γουίλφ, Μάντι Κόρφιλντ, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για τον «γλυκό της άγγελο».

«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, θα μου λείπεις για πάντα. Το πιο γλυκό και αγαπημένο αγόρι που έχω γνωρίσει ποτέ. Ελπίζω να ξέρεις πόσο σε αγαπώ, πανέμορφε. Σε ευχαριστώ για όλο τον χρόνο που πέρασες μαζί μου... σε ευχαριστώ που με αγαπάς ατελείωτα. Υπόσχομαι ότι θα κάνω το ίδιο για σένα, γλυκέ, γλυκέ μου άγγελε». Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον κόσμο μου χωρίς εσένα. Μου λείπεις ήδη τόσο πολύ, αλλά θα απολαύσω τη ζωή όπως θα ήθελες, όπως με έκανες να νιώσω».

Οι έρευνες εν τω μεταξύ συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι συνθήκες που έκαναν το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του. Ο Owain Llewellyn, από την αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας, είπε ότι η τραγωδία προκλήθηκε πιθανότατα από ατύχημα, αλλά η έρευνα για το γιατί το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο βρίσκεται σε εξέλιξη.