ΚΟΣΜΟΣ

Αντέλ: Λάμπει απο ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της σε αγώνα μπάσκετ - Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι

Το ζευγάρι παρακολούθησε αγώνα μπάσκετ
Το ζευγάρι παρακολούθησε αγώνα μπάσκετ
ΑΡ

Οι νεόνυμφοι Aντέλ και Ριτς Πολ ακτινοβολούσαν, καθώς παρακολούθησαν τον αγώνα των LA Lakers με τους Dallas Marvericks στο Λος Άντζελες την Τετάρτη (22.11)

Η Aντέλ και ο Ριτς Πόλ ήταν η εικόνα της «γαμήλιας ευτυχίας» καθώς παρακολούθησαν τους LA Lakers ενάντια στους Dallas Marvericks στο Λος Άντζελες. Η 35χρονη τραγουδίστρια σόκαρε τους θαυμαστές της καθώς φαινομενικά επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε κρυφά τον αθλητικό μάνατζερ, 41 ετών, κάνοντας πρόσφατα μια «σούπερ χαριτωμένη» ανακοίνωση στο σόου του στενού της φίλου, Άλαν Καρ.

Το ζευγάρι - που αρραβωνιάστηκε νωρίτερα φέτος μετά από σχεδόν δύο χρόνια ραντεβού -είδε το παιχνίδι στην αρένα του Crypto.com. Αν και έκανε ό,τι μπορούσε για να το κρύψει με τη μανσέτα του πλεκτού πουλόβερ της, η Aντέλ έδειξε και το εντυπωσιακό της δαχτυλίδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η διάσημη ερμηνεύτρια είχε μια λάμψη επάνω της και δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει όλη τη βραδιά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο Ριτς φωτογραφήθηκε επίσης πολλές φορέ, ενώ προσπαθούσε να συγκρατήσει το γέλιο του αφού η Αντέλ του ψιθύριζε κάτι αστείο στο αυτί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Aντέλ και ο Ριτς φημολογούνταν ότι παντρεύτηκαν πέρυσι και τώρα λέγεται ότι επιβεβαίωσε το γάμο τους στο σόου του καλύτερου φίλου της Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες. Ένας θεατής είπε «Ήμουν στο κωμικό σόου του Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες απόψε και η Αντέλ ήταν στο κοινό. Ο Άλαν ρώτησε το πλήθος αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η Αντέλ φώναξε: εγώ»

Τον περασμένο μήνα, ο Ριτς, αναφέρθηκε στις φήμες γάμου καθώς είπε πώς ο ίδιος και η 35χρονη Αντέλ «βοήθησαν ο ένας τον άλλον» κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους. Εμφανιζόμενος στο CBS Mornings, είπε για τη σύντροφό του: «Ήταν υπέροχη, νομίζω ότι θα συμφωνούσε ότι σίγουρα βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Είμαι καλά.. Ευτυχισμένος. Είναι υπέροχη. Ήταν υπέροχη για μένα. Ήμασταν υπέροχοι ο ένας για τον άλλον ».