ΚΟΣΜΟΣ

Τζούντι Ντεντς: Αποκάλυψε το ευτράπελο που δεν θα ξεχάσει ποτέ – «Τι μήνυμα γενεθλίων…»

Τζούντι Ντεντς: Αποκάλυψε το ευτράπελο που δεν θα ξεχάσει ποτέ – «Τι μήνυμα γενεθλίων…»
AP.

Η Τζούντι Ντεντς έζησε τον… απόλυτο εφιάλτη σε μία βιντεοκλήση για να ευχηθεί «χρόνια πολλά».

Ο εφιάλτης πολλών –αν όχι όλων– έγινε πραγματικότητα για τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό, Τζούντι Ντεντς, η οποία εμφανίσθηκε γυμνή σε βιντεοκλήση στο Facetime για να ευχηθεί «χρόνια πολλά».

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Τζούντι Ντεντς, «η Φιντ (σ.σ. η κόρη της) μού τηλεφώνησε ένα πρωί και μού είπε: “Είναι τα γενέθλια του Κρις Λόγκαν και τώρα, κάνει μία βόλτα με τον Μπεν Γουίσαμ στο Regent’s Park. Σε παρακαλώ, μπορείς να του ευχηθείς χρόνια πολλά;”», μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.

Στη συνέχεια, ωστόσο, υπήρξε ένα… ευτράπελο, αφού περιέγραψε τη στιγμή της συνομιλίας, λέγοντας ότι «σήκωσα, λοιπόν, το τηλέφωνο και είπα “Κρις, Χρόνια, Χρόνια… και είδα αυτούς τους δύο ανθρώπους να γυρνούν και να σοκάρονται. Λοιπόν, τους έκανα Facetime. Δεν ξέρω για αυτό. Ο καημένος ο Κρις… Χρόνια Πολλά».

Η «μάχη» της ηθοποιού με τον εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας

Νωρίτερα εφέτος, η σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε ότι δίνει «μάχη» της με τον εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας, επισημαίνοντας ότι τής είναι, πλέον, δύσκολο να μαθαίνει τις ατάκες της, λόγω της απώλειας όρασης που αντιμετωπίζει.

«Μου έχει γίνει αδύνατο και επειδή έχω φωτογραφική μνήμη, πρέπει να βρω ένα μηχάνημα που όχι μόνο θα μού μαθαίνει τις ατάκες μου, αλλά και θα μού λέει πού εμφανίζονται στη σελίδα» είχε τονίσει τον Φεβρουάριο, μιλώντας στο Graham Norton Show. «Παλαιότερα μού ήταν πολύ εύκολο να μαθαίνω ατάκες και να τις θυμάμαι», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις