ΚΟΣΜΟΣ

Mπιγιονσέ: Ο λόγος που την έκανε περήφανη η 11χρονη κόρη της Blue Ivy

H Mπιγιονσέ νιώθει περήφανη για την κόρη της
H Mπιγιονσέ νιώθει περήφανη για την κόρη της
ΑΡ

Η Μπιογιονσέ αποκάλυψε οτι η κόρη της Blue Ivy πείσμωσε να γίνει καλύτερη μετά τα αρνητικά σχόλια που διάβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σκηνική της παρουσία

Η Blue Ivy ήταν μια σταθερή παρουσία στη σκηνή κατά τη διάρκεια της περιοδείας της μητέρας της Μπιγιονσέ. Αρχικά, η 11χρονη κόρη της ποπ σταρ και του Jay-Z έπρεπε να χορέψει μόνο σε ένα από τα σόου της μητέρας της, αλλά χάρηκε πολύ όταν της ζήτησαν να κάνει περισσότερα.

Δεν ήταν λίγοι όμως οι θαυμαστές που επέκριναν το παιδί για τις χορευτικές του κινήσεις. Η Blue Ivy είδε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια αλλά αντί να τα παρατήσει, παρακινήθηκε να γίνει καλύτερη.

Η ίδια η Mπιγιονσέ αποκάλυψε ότι η κόρη της «εκπαιδεύτηκε ακόμα πιο σκληρά» για να εμφανιστεί στην περιοδεία της, αφού διάβασε τα αρνητικά σχόλια. «Αν και τελικά υποχώρησε, η Μπιγιονσέ απογοητεύτηκε όταν η Blue Ivy διάβασε σχόλια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επέκριναν τις απαίσιες κινήσεις της», ανέφερε η κριτική των New York Times για τo σόου Renaissance

«Αλλά ενθουσίασε τη μητέρα της που αντί να τα παρατήσει, αποφάσισε να κάνει τη δουλειά και να προπονηθεί ακόμα πιο σκληρά για μελλοντικές στάσεις». Ένας χρήστης του Twitter έγραψε: «Η Βlue Ivy είδε τα σχόλια που κάνατε για τον χορό της με τα μάτια της και αποφάσισε να προπονηθεί ακόμα πιο σκληρά. Αυτό σημαίνει βασίλισσα!».

Ένας άλλος επέκρινε τους επικριτές, γράφοντας: «Kάνουν λόγο για εποικοδομητική κριτική λες σαν να μην πρόκειται για ένα παιδί 11 ετών που δεν θα έπρεπε να αποκαλείται με κάθε λογής ονόματα από τους ενήλικες επειδή δεν είναι κορυφαία ερμηνεύτρια».

Η τραγουδίστρια των Single Ladies είπε επίσης ότι το σόου μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους δεν ήταν χώρος για ένα 11χρονο. Όπως αποκάλυψε κόντεψε να λιποθυμήσει την πρώτη φορά που η κόρη της ήρθε μαζί της στη σκηνή. «Μου είπε ότι ήταν έτοιμη να εμφανιστεί, και της είπα όχι», είπε η μαμά τριών παιδιών στην ταινία.

Όσο για τον μπαμπάς της Jay-Z είναι επίσης περήφανος. Μιλώντας στον Gayle King του δικτύου CBS τον περασμένο μήνα είπε «Ακόμα ανατριχιάζω βλέποντάς τη να περπατάει στη σκηνή. Γεννήθηκε σε μια ζωή που δεν ζήτησε. Έτσι, από τότε που γεννήθηκε, βρίσκεται υπό έλεγχο και τα φώτα της δημοσιότητας και όλοι έχουν άποψη ακόμη και για ένα μικρό κορίτσι, πώς κάνει τα μαλλιά της», είπε.

«Για να είναι λοιπόν σε εκείνη τη σκηνή και να ανακτήσει τη δύναμή της, και το τραγούδι λέγεται My Power, δεν μπορεί κανείς να γράψει καλύτερο σενάριο»