ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος σε πτήση με προορισμό τη Μόσχα: Μία γυναίκα χτύπησε στο κεφάλι από τις αναταράξεις (βίντεο)

Τρόμος σε πτήση με προορισμό τη Μόσχα: Μία γυναίκα χτύπησε στο κεφάλι από τις αναταράξεις (βίντεο)

Οι έντονες αναταράξεις τρομοκράτησαν τους επιβάτες της πτήσης με προορισμό τη Μόσχα

Πανικός σε πτήση του αεροσκάφους Boeing 777-300 της Aeroflot λόγω έντονων αναταράξεων, σε δρομολόγιο από το Πετροπαβλόσκ Καμτσάτσκι στη Μόσχα.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ από τις αναταράξεις μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφριά στο κεφάλι και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου στα κοινωνικά δίκτυα καταγράφηκαν οι τρομακτικές στιγμές που έζησαν στον αέρα οι επιβάτες την ώρα που πετούσαν πάνω από τα βόρεια Ουράλια Όρη.

Σημειώνεται ότι το πλήρωμα είχε ενημερώσει τους επιβάτες για αναταράξεις πριν την απογείωση ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο έντονες.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Άρχισε ξαφνικά και πολύ έντονα. Η γυναίκα που τραυματίστηκε είχε πάει στην τουαλέτα και προσπαθούσε να φτάσει στη θέση της. Όταν το αεροπλάνο έκανε βουτιά χτύπησε στο κεφάλι», περιέγραψε μία επιβάτης.

Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και ο υπουργός Υγείας του Κράι Καμσκάτκα, Αλεξάντερ Γκασκόβ, ο οποίος έτρεξε να βοηθήσει την τραυματισμένη γυναίκα προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες.