ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μαθητής χτύπησε με μανία καθηγήτριά του - Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

ΗΠΑ: Μαθητής χτύπησε με μανία καθηγήτριά του - Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Η καθηγήτρια ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του μαθητή της

Να χτυπάει με μίσος την καθηγήτρια του φαίνεται σε σοκαριστικό βίντεο ο 17 ετών τότε Brendan Depa.

Ο μαθητής μετά τα χτυπήματα έριξε την Joan Naydich αναίσθητη στο έδαφος αφού από τις κλωτσιές έσπασαν πέντε της πλευρά, έχασε μέρος της ακοής της και ένα χρόνο μετά την επίθεση εξακολουθεί να έχει πολλά προβλήματα.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον ξυλοδαρμό του Φεβρουαρίου, η μητέρα του αγοριού παρακάλεσε την Naydich να ζητήσει να επιβληθεί ελαφρύτερη ποινή.

Από την άλλη, η καθηγήτρια ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του μαθητή της και, όπως είπε, θέλει να τον δει να μπαίνει στη φυλακή για τουλάχιστον 30 χρόνια.

«Λυπάμαι πολύ για αυτό που έκανε ο γιος μου και κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να περάσει κάτι τέτοιο. Η φυλάκιση για εκείνον θα ήταν σαν “θανατική ποινή”. Σας παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας ότι ο γιος μου είχε μια δύσκολη ζωή και έχει περάσει τόσα πολλά τραύματα στη ζωή του. Έχει αυτισμό. Σας παρακαλώ δείξτε έλεος. Είναι φοβισμένος. Και το να τηλεφωνεί το παιδί σου κλαίγοντας και να λέει: "Δεν θέλω να πεθάνω" - είναι απαίσιο"», δήλωσε η Leanna Depa μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.