ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρός από ισραηλινά πυρά εικονoλήπτης του Anadolu

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρός από ισραηλινά πυρά εικονoλήπτης του Anadolu
aa.com.tr

Πόλεμος Ισραήλ: Μαζί με τον Mοντασέρ Αλ Σαουάφ, σκοτώθηκαν επίσης αδερφός του, καθώς και μέλη της οικογένειάς τους, όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο στην είδηση του θανάτου του

Εικονολήπτης - ανεξάρτητος συνεργάτης του τουρκικού πρακτορείου Anadolu που έκανε ρεπορτάζ στη Γάζα, σκοτώθηκε στην Παρασκευή, κατά τη διάρκεια ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών, οι οποίες επαναλήφθηκαν με το τέλος της εκεχειρίας.

Μαζί με τον Mοντασέρ Αλ Σαουάφ, σκοτώθηκαν επίσης αδερφός του, καθώς και μέλη της οικογένειάς τους, όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο στην είδηση του θανάτου του.

Ο Σερντάρ Καραγκόζ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Anadolu, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένεις των 71 δημοσιογράφων που έχουν χάσει μέχρι σήμερα τη ζωή τους.

«Στο Anadolu, παλεύουμε για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συναδέλφων μας που εκτελούν τα καθήκοντά τους κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στη Γάζα με μεγάλη αφοσίωση», είπε ο Καραγκόζ.

«Εκ μέρους όλων των συναδέλφων μας που έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις της ισραηλινής κυβέρνησης στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένου του ελεύθερου επαγγελματία της υπηρεσίας μας Montaser Al-Sawaf, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για αυτές τις επιθέσεις σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο» πρόσθεσε.