ΚΟΣΜΟΣ

Τζούλια Ρόμπερτς: Το Pretty Woman είχε εντελώς διαφορετικό τέλος - Πώς θα λεγόταν η ταινία αρχικά

Τζούλια Ρόμπερτς: Το Pretty Woman είχε εντελώς διαφορετικό τέλος - Πώς θα λεγόταν η ταινία αρχικά

Η ταινία που εκτόξευσε το κασέ της Τζούλια Ρόμπερτς και έγινε η νούμερο 1 ρομαντική κομεντί όλων των εποχών θα τελείωνε πολύ διαφορετικά 

Μία από τις πιο αγαπημένες ρομαντικές κομεντί των 90's είναι το δίχως άλλο η ταινία «Pretty Woman», που κυκλοφόρησε το 1990 και έσπασε κάθε ρεκόρ στα ταμεία, με αποτέλεσμα να γίνει η νο.1 ρομαντική κομεντί όλων των εποχών. Η Τζούλια Ρόμπερτς μέσα από τον ρόλο της εκτόξευσε το κασέ της, στο πλευρό του «γόη» του Χόλιγουντ Ρίτσαρντ Γκιρ.

Η υπόθεση της ταινίας αφορά μία νεαρή κοπέλα η οποία, ενώ βγάζει τα προς το ζην από την πορνεία, συναντά έναν γοητευτικό άνδρα, που την ερωτεύεται και ζει μαζί του στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Στην ταίνια το τέλος ήταν φυσικά το «happy end» που όλοι θέλουν. Η κοπέλα μένει με τον πρίγκιπα και η ζωή της αλλάζει άρδην προς το καλύτερο φυσικα.

«3.000 δολάρια»

Ωστόσο, η ταινία φαίνεται πως ήταν προορισμένη να έχει εντελώς διαφορετικό τέλος και σίγουρα πολύ πιο στενόχωρο από αυτό που τελικά είδαμε στην οθόνη.

Μετά από 33 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας, η Τζούλια Ρόμπερτς εμφανίστηκε στην εκπομπή «Graham Norton Show» και αποκάλυψε το σκοτεινό τέλος της ταινίας και τα αρχικά σχέδια της παραγωγής για τον ρόλο της Βίβιαν.

«Θα ήταν μια πολύ πιο σκοτεινή ταινία με τίτλο 3.000 δολάρια, το τίμημα για να μείνει η Βίβιαν με τον Έντουαρντ. Η Βίβιαν ήταν ναρκομανής και η ταινία τελείωνε με εκείνον να την αφήνει σε έναν παράδρομο, να της πετάει τα χρήματα και να φεύγει», αποκάλυψε.

Το σενάριο της ταινίας και ο μοναδικός παραγωγός που της απέμεινε κατέληξαν στη Disney, κάτι που την παραξένεψε όπως εξήγησε. «Αναρωτιόμουν τι θα το κάνουν, κινούμενα σχέδια; Τότε ζήτησε να με δει ο σκηνοθέτης Γκάρι Μάρσαλ και άλλαξαν εντελώς γνώμη για όλα. Έγινε κάτι περισσότερο στα μέτρα μου. Ευτυχώς που το «3.000» δεν έγινε ποτέ. Ούτε τότε θα μπορούσα να το είχα κάνει, ούτε τώρα», είπε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι αρχικά η ταινία απορρίφθηκε:«Πήρα τον ρόλο σε εκείνη την ταινία και ένιωσα πολύ περήφανη, αλλά όταν η εταιρεία παραγωγής κατέρρευσε και η ταινία εξαφανίστηκε. Ήμουν συντετριμμένη».