ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Δεν «το έχει» με την τεχνολογία και φαίνεται - Το ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε

Η Τζένιφερ Λόπεζ
Η Τζένιφερ Λόπεζ
ΑΡ

Η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε αδαής τεχνολογικά και έκανε τους θαυμαστές της να ξεκαρδιστούν με τις περιπέτειές της στο...spotify

Η Τζένιφερ Λόπεζ αντιμετώπισε προβλήματα χθες όταν προσπάθησε να αποθηκεύσει το νέο της single. Η 54χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram καθώς προσπαθούσε να συνδεθεί στον λογαριασμό της στο Spotify για να σώσει το αντίγραφο από το τραγούδι της με τίτλο «Can't Get Enough», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου του 2024.

Στο τέλος του περασμένου μήνα αποκάλυψε ότι θα ήταν το πρώτο σινγκλ που θα κυκλοφορούσε πριν από το πολυαναμενόμενο ένατο άλμπουμ της με τίτλο «This Is Me... Now» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους. Στο βίντεό της στο Instagram, η Τζένιφερ φαινόταν ξεκαρδιστικά εκνευρισμένη καθώς προσπαθούσε να σώσει το αντίγραφο του δικού της τραγουδιού.

Η καλλονή που αψηφά την ηλικία ήταν ντυμένη με ένα κομψό σακάκι με φερμουάρ χωρίς γιακά από λευκό δέρμα, το οποίο είχε τσέπες πάνω από τη μέση της, σε στυλ δεκαετίας 1980. «Ποιος είναι ο κωδικός μου;» φώναξε σε έναν βοηθό εκτός οθόνης καθώς μαγνητοσκοπεί το σκηνικό. «Αποδεχτείτε τα cookies», μουρμούρισε, ενώ έδειχνε μπερδεμένη από τη διαδικασία.

Το επερχόμενο άλμπουμ της είναι η συνέχεια του άλμπουμ της από το 2002 με τίτλο «This Is Me... Τhen» το οποίο εμπνεύστηκε από την πρώτη της σχέση με τον Mπεν Άφλεκ. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν για λίγο, αλλά κατέληξαν να ακυρώσουν τον γάμο τους μετά από μια επίθεση δημοσιότητας.

Αφού επανασυνδέθηκαν χρόνια μετά και παντρεύτηκαν πέρυσι, εμπνεύστηκε από τη δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους για να κάνει το νέο της άλμπουμ. «Δεν ξέρω καν πώς να προφυλάξω τους δικούς μου δίσκους», παραδέχτηκε η Τζένιφερ ενώ έκανε κύλιση στο τηλέφωνό της. Το πρώτο εμπόδιο ήταν απλώς να συνδεθεί στο Spotify, καθώς δυσκολευόταν να θυμηθεί τον κωδικό πρόσβασης ή το όνομα χρήστη της. «Δεν λειτουργεί;» ρώτησε ο βοηθός εκτός κάμερας, πριν η σταρ του «Marry Me» κάνει ένα διάλειμμα για να αγγίξει τα λαμπερά μαλλιά της.

Αφού ανανεώθηκε, μπόρεσε να μπει στον λογαριασμό της στο Spotify, αλλά στη συνέχεια αντιμετώπισε περισσότερα προβλήματα, καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει πώς να αποθηκεύσει εκ των προτέρων το τραγούδι της. «Και τελείωσε, σωστά;» είπε διστακτικά, πριν ο βοηθός της φωνάξει: «Όχι! Πρέπει ακόμα να αποθηκεύσεις εκ των προτέρων το τραγούδι σου».

Δεν ήταν προφανές πώς να το κάνει αυτό από την εφαρμογή ροής μουσικής, οπότε κατευθύνθηκε στον ιστότοπό της, ο οποίος είχε έναν σύνδεσμο που της επέτρεπε να αποθηκεύσει εκ των προτέρων το επερχόμενο κομμάτι. 'Το έκανα! Προ-αποθηκευμένο! Αυτό ήταν το μόνο που έπρεπε να κάνω», είπε με ένα μείγμα αγαλλίασης και κούρασης, ενώ η βοηθός της φώναξε «Ναι! στο παρασκήνιο.

Οι θαυμαστές της «JLo» θα έχουν την ευκαιρία να τη θαυμάσουν κι άλλο όταν βγει το άλμπουμ της, καθώς κυκλοφορεί επίσης ένα συνοδευτικό ντοκιμαντέρ. Η ταινία, η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Amazon Prime streaming, σκηνοθετείται από τον Ντέιβ Μάγιερς και έχει συμπεριλάβει τον Μπεν ως συν-σεναριογράφο. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εμφανίζεται επίσης σε πολλές σκηνές στο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα δείξει μια ακόμη πιο σαφή εκδοχή του πώς οι πρώην εραστές ξαναβρήκαν ο ένας τον άλλον χρόνια αργότερα.