ΚΟΣΜΟΣ

Kιμ Καρντάσιαν: Γιόρτασε στο γήπεδο τα 8α γενέθλια του γιου της - «Χρόνια πολλά στο διδυμάκι μου»

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Η Kιμ Καρντάσιαν και ο γιος της Saint παρακολούθησαν τους L.A. Lakers να αντιμετωπίζουν τους Phoenix Suns, σε μία ειδική εορταστική έξοδο για τα 8α γενέθλιά του

Η οικογένεια Καρντάσιαν γιόρτασε γενέθλια στο γήπεδο. Η 43χρονη σταρ των ριάλιτι και επιχειρηματίας, Κιμ Καρντάσιαν γιόρτασε τα 8α γενέθλια του γιου της Saint στον αγώνα των L.A. Lakers εναντίον των Phoenix Suns στο γήπεδο Crypto.com Arena.

Ο εορτάζων, γιος της Κιμ με τον πρώην σύζυγό της Kάνιε Γουέστ εμφανίστηκε με ένα λαμπερό χαμόγελο να παρακολουθεί τον αγώνα, με τους Lakers να κερδίζουν με σκορ 106-103. Φορώντας τη διάσημη φανέλα με το Νο. 23 του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο μικρός ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα με την έκληξη της μαμάς του.

Σε μια γλυκιά οικογενειακή στιγμή, η Καρντάσιαν έκανε το σήμα της νίκης για μία φωτογραφία κατά τη διάρκεια των γενεθλίων και αργότερα αναδημοσίευσε μία εικόνα από μια σελίδα θαυμαστών της στο Instagram που συνέκρινε μια παιδική φωτογραφία της με μια φωτογραφία του μικρού.= «Χρόνια πολλά στο δίδυμό μου», έγραψε η μητέρα τεσσάρων παιδιών στα σόσιαλ μίντια.

Νωρίτερα, η Κλόι Καρντάσιαν μοιράστηκε επίσης στιγμιότυπα για να τιμήσει τα γενέθλια του ανιψιού της. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο μικρός μου Sainty είναι 8», έγραψε η 39χρονη Κλόι στο Instagram Story της καθώς δημοσίευσε μια παλιότερη φωτογραφία με τον Saint να τρώει ένα επιδόρπιο στην αγκαλιά της.

«Είσαι γλυκός, στοργικός και μου αρέσει να βλέπω τον δεσμό σου με τα αδέρφια και τα ξαδέρφια σου», έγραψε στη λεζάντα της selfie τους, ενώ ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία του Saint να ποζάρει μαζί με την αδερφή του Σικάγο και την ξαδέρφη του True, 5 ετών «Σε αγαπάμε τόσο πολύ Sainty» έγραψε.

Aναδρομικές φωτογραφίες του εγγονού της κοινοποίησε και η γιαγιά του Κρις Τζένερ. «Χρόνια πολλά, καταπληκτικέ μας Saint!», έγραψε η 68χρονη Τζένερ στη λεζάντα της στο Instagram. «Το χαμόγελό σου, το πνεύμα σου και η καρδιά σου γίνονται όλο και πιο μεγάλα!»

Πρόσθεσε ότι της αρέσει να βλέπει τον Saint να μεγαλώνει και να «παίζει ποδόσφαιρο και μπάσκετ και να ευδοκιμεί στο σχολείο και να είναι ο καλύτερος αδερφός για όλα τα αδέρφια σου και ο καλύτερος γιος, ξάδερφος, ανιψιός, εγγονός και φίλος!» Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της, είπε: «Έχεις ένα μεταδοτικό γέλιο, ένα αξιολάτρευτο χαμόγελο και δίνεις τις καλύτερες αγκαλιές σε ολόκληρο τον κόσμο! Σε αγαπώ πάρα πολύ!»