ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Σκορπίζει χαμόγελα στο πλευρό του Αλβέρτου - Δείχνουν να ξεπέρασαν την κρίση

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Σκορπίζει χαμόγελα στο πλευρό του Αλβέρτου - Δείχνουν να ξεπέρασαν την κρίση
(Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Η Πριγκίπισσα Σαρλίν ήταν κομψή, όπως πάντα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα στον γάμο της με τον Μονεγάσκο μονάρχη

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ήταν απαστράπτουσα καθώς φόρεσε ένα κόκκινο σύνολο ταρτάν για να παρευρεθεί στις Χριστουγεννιάτικες φωταγωγήσεις στο Μονακό χθες το βράδυ.

Η πρώην Ολυμπιονίκης παρευρέθηκε στην εκδήλωση με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Αλβέρτο Β', 65 ετών, και οι δύο εμφανίστηκαν ευδιάθετοι. Τους συνόδευε η πριγκίπισσα Στεφανία του Μονακό.

Η μητέρα δύο παιδιών ήταν κομψή, όπως πάντα δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα στον γάμο της με τον Μονεγάσκο μονάρχη.

Το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε στο επίκεντρο φημών μετά από δημοσιεύματα σε ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης ότι η Σαρλίν, ζούσε στην Ελβετία και συναντάει τον σύζυγό της «κατόπιν ραντεβού».

Η Σαρλίν διέγραψε επίσης τον λογαριασμό της στο Instagram πριν από μερικούς μήνες, προκαλώντας περαιτέρω ερωτηματικά.

Ωστόσο, φωτογραφίες το καλοκαίρι έδειχναν το ζευγάρι χαλαρό ενώ βρισκόταν με το γιο τους γιοτ στη Μεσόγειο.

Σε ένα πλάνο ο Αλβέρτος μάλιστα αγκαλιάζει την Σαρλίν, ενώ σε ένα άλλο κάθονται δίπλα-δίπλα στην παραλία.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν κυκλοφορήσουν φήμες στα γαλλικά και γερμανικά μέσα ενημέρωσης ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό «ζει στην Ελβετία».

Πριν από 12 χρόνια ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 2 Ιουλίου 2011 και την Κυριακή γιόρτασαν την επέτειό τους με μια τρυφερή εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.