ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Είναι τόσο περίεργο να είσαι single» - Η αινιγματική φωτογραφία με την καλόγρια

H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
ΑΡ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για την εργένικη ζωή της μετά το διαζύγιο.

Η Μπρίτνεϊ Σπίρας μίλησε με ειλικρίνεια για τη νέα εποχή στα προσωπικά της και το πόσο παράξενα νιώθει για την εργένικη ζωή της, μετά το διαζύγιό της με τον Σαμ Ασγκάρι. «Είναι τόσο περίεργο να είσαι single», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram. Ωστόσο, οι προβληματισμοί δεν αφορούσαν απλώς μια νέα φάση της ζωής της, αλλά και μία γενικότερη αναθεώρηση καθώς είπε οτι αφιερώνει πλέον χρόνο για να αναλογιστεί τη ζωή και την ψυχική της υγεία. «Είχα πολύ χρόνο να κοιτάξω πίσω με όλα τα καλά και τα κακά...Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν μιλάω καθόλου καλά στον εαυτό μου».

Οι σκέψεις της κοινοποιήθηκαν στη λεζάντα μίας φωτογραφίας που δείχνει μία καλόγρια να πίνει τσάι μέσα από ένα καλαμάκι. Η ποπ σταρ η οποία κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Woman in Me» τον Οκτώβριο, χώρισε με τον πρώην σύζυγό της Σαμ Ασγκάρι το καλοκαίρι.

«Με χειραγωγούν εύκολα και φοράω την καρδιά στο μανίκι μου», έγραψε. «Αλλά σίγουρα τα αλλάζω όλα αυτά… Πρέπει να βρω χρόνο για να σταματήσω και να κοιτάξω γύρω μου για να επαναξιολογήσω τον εαυτό μου και να πω είναι όλο αυτό καλό για μένα;»

Και συνέχισε: «Ειλικρινά βαριέμαι, αλλά επίσης φοβάμαι πολλά πράγματα… Ο τρόπος που ζω τη ζωή μου είναι δικός μου… Είχα τόσους πολλούς ανθρώπους να παρεμβαίνουν σε αυτό… Αλλά να ξέρω ότι είναι εντάξει να είμαι εγωίστρια με τη ζωή μου και να το απολαμβάνω είναι καταπληκτικό! Επίσης σχολιάζοντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε εξομολογήθηκε ότι επισκεπτόταν με τη μαμά της τις μοναχές στο Καθολικό Σχολείο St. Mary’s και της έδιναν μπισκότα. «Μου άρεσε να πηγαίνω εκεί γιατί ο ήλιος ήταν πάντα έξω και ήταν όμορφα εκεί», έγραψε

Ακολούθησε άλλη μια topless πόζα σε ένα βίντεο οκτώ δευτερολέπτων που ανέβασε στο Instagram. Η 42χρονη σταρ καλύπτει το στήθος της με ένα λευκό σεντόνι ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι της. Επέλεξε να φορά μόνο ένα ροζ εσώρουχο και μπότες μέχρι το γόνατο. Στο βίντεο δεν συμπεριέλαβε μουσική ή λεζάντα. Απλώς κοιτάζει την κάμερα και επιδεικνύει το ημίγυμνο κορμί της.