ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Στρατιώτης επιβιώνει από χειροβομβίδα και εξουδετερώνει δύο άνδρες της Χαμάς

gaza
Photo: twitter

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η κάμερα η οποία ήταν τοποθετημένη στο κράνος στρατιώτη του IDF, τον δείχνουν να έρχεται "τετ α τετ"  με δύο τρομοκράτες της Χαμάς

Την σκληρότητα των συγκρούσεων σχεδόν σώμα με σώμα μεταξύ Ισραηλινών και μελών της Χαμάς στη Γάζα, παρουσιάζει ένα βίντεο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο ισραηλινός στρατός.

Η κάμερα η οποία ήταν τοποθετημένη στο κράνος ενός στρατιώτη του IDF, τον δείχνουν να έρχεται "τετ α τετ" με δύο τρομοκράτες της Χαμάς, μέσα σε ένα κατεστραμμένο κτίριο, σε γειτονιά της Γάζας.


Ο έφεδρος από τη μονάδα Yalam του Μηχανοκίνητου Σώματος Μάχης των IDF πυροβολεί και σκοτώνει τον πρώτο και στη συνέχεια προσπαθεί να βρει κάλυψη. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, αφού σώζεται από μια χειροβομβίδα που του πετούν, καταφέρνει να σταθεί στα πόδια και να εξουδετερώσει και τον δεύτερο.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έχουν αρχίσει να διοχετεύουν με θαλασσινό νερό τα τούνελ της Χαμάς στη Γάζα, ανέφερε η εφημερίδα The Wall Street Journal επικαλούμενη αξιωματούχους στην Ουάσινγκτον με γνώση του θέματος.