ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν: Μετέτρεψε την έπαυλή της σε χιονισμένο δάσος και προκάλεσε σάλο - «Κάποιοι πεινάνε»

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Η Kιμ Καρντάσιαν μεταμόρφωσε την πολυτελή της έπαυλη σε...χιονισμένο δάσος, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Πολλοί την κατηγόρησαν για προκλητική σπατάλη σε εποχές κρίσης 

Η Κιμ Καρντάσιαν πρόσφερε στους φαν της μία ματιά στη χειμερινή «χώρα των θαυμάτων» που δημιούργησε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες μέσω μιας σειράς από βίντεο που δημοσίευσε στον κοινό λογαριασμό της στο Tik Tok με την κόρη της, North.

Σε ένα από τα βίντεο, η κάμερα κάνει ζουμ σε ένα... δάσος με χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα καθώς ακούγεται στο βάθος το τραγούδι "Candy Cane Lane" της Sia. Η 10χρονη North, κουνάει τα κοτσιδάκια της εμπνευσμένα από τη Sia με πράσινες και κόκκινες κορδέλες και χορεύει με τους στίχους του τραγουδιού.

Στη συνέχεια, η μικρή γυρίζει και περνάει μπροστά από ακόμη περισσότερα αειθαλή φυτά σκονισμένα με ψεύτικο χιόνι, αποκαλύπτοντας μια σειρά δέντρων σε διαφορετικά ύψη και μεγέθη. Η λαμπερή επιχειρηματίας καλωσόρισε επίσης τις γιορτές με μουσική από πιάνο, δείχνοντας τον πιανίστα της στο κλιπ μετά την τοποθέτηση των δέντρων. Όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της περνάει χρόνο με την οικογένειά της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία των τεσσάρων παιδιών της

Θύελλα αντιδράσεων

Το σκηνικό μοιάζει ειδυλλιακό, η υπερβολική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ωστόσο ωστόσο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και οργισμένες συζητήσεις στο διαδίκτυο. Τα βίντεο αποκαλύπτουν ένα εορταστικό υπερθέαμα με πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα, χιονισμένα τοπία και μια πληθώρα από όμορφα τυλιγμένα δώρα, κάποιοι ωστόσο εξοργίστηκαν με την...ανούσια χλιδή.

Ενώ πολλοί από τους φαν της μαγεύτηκαν από την πολυτέλεια, άλλοι έσπευσαν να την επικρίνουν, κατηγορώντας την για «υπερβολική σπατάλη» σε εποχές κρίσης και μεγάλης ακρίβειας.

Τέτοιες εξωφρενικές διακοσμήσεις σχολίασαν πολλοί δεν ταιριάζουν με το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων, τον οικογενειακό χρόνο και τις κοινές εμπειρίες, αλλά προβάλλουν μόνο τα υλικά αγαθά.

«Που πήγε η μαγεία των Χριστουγέννων και ο χρόνος με την οικογένειά μας, την έκλεψαν τα υλικά αγαθά;» αναρωτήθηκε κάποιος στα σχόλια. Το χριστουγεννιάτικο σπίτι της Καρντάσιαν σχολιάστηκε ως παράδειγμα της υπερβολής των διασήμων και ζάμπλουτων που ζουν αποκομμένοι από την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες.

Από την άλλη πλευρά, οι υπερασπιστές της Κιμ υποστήριξαν ότι ο εορταστικός στολισμός και τα δώρα είναι μια μορφή γιορτής και έκφρασης χαράς κατά την περίοδο των γιορτών. «Η κόρη της Νορθ είναι παιδί μια φορά. Αφήστε την να απολαύσει αυτή την ιδιαίτερη εποχή του χρόνου», έγραψε ένας θαυμαστής της