ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Στόλισε στα χρυσά το δέντρο των Χριστουγέννων - Ποζάρει με ίδια φούστα στον φακό

Τζένιφερ Λόπεζ: Στόλισε στα χρυσά το δέντρο των Χριστουγέννων - Ποζάρει με ίδια φούστα στον φακό

Η κυριαρχία των χρυσών τόνων με τους οποίους έχει στολίσει το δέντρο της η Τζένιφερ Λόπεζ είναι σε πλήρη συμφωνία και με τα ρούχα που έχει επιλέξει

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε στους ακολούθους της στο Instagram το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της στο Μπέβερλι Χιλς.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Τζένιφερ Λόπεζ στο Instagram φαίνεται να ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα, ποζάροντας μπροστά από το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της, το οποίο κοσμούν στολίδια σε γήινες και χρυσές αποχρώσεις. Η κυριαρχία των χρυσών τόνων με τους οποίους έχει στολίσει το δέντρο της η Τζένιφερ Λόπεζ είναι σε πλήρη συμφωνία και με τα ρούχα που έχει επιλέξει να φορά για να ποζάρει στον φακό και να ανεβάσει τη φωτογραφία έπειτα στο Instagram.

Αμέσως, η ανάρτησή της γέμισε με σχόλια από διάσημους φίλους και followers της μεταξύ αυτών της Πάρις Χίλτον.

Τζένιφερ Λόπεζ: Δεν «το έχει» με την τεχνολογία και φαίνεται

Η Τζένιφερ Λόπεζ αντιμετώπισε προβλήματα πρόσφατα όταν προσπάθησε να αποθηκεύσει το νέο της single. Η 54χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram, καθώς προσπαθούσε να συνδεθεί στον λογαριασμό της στο Spotify για να σώσει το αντίγραφο από το τραγούδι της με τίτλο «Can't Get Enough», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου του 2024.

Στο τέλος του περασμένου μήνα αποκάλυψε ότι θα ήταν το πρώτο σινγκλ που θα κυκλοφορούσε πριν από το πολυαναμενόμενο ένατο άλμπουμ της με τίτλο «This Is Me... Now» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους. Στο βίντεό της στο Instagram, η Τζένιφερ φαινόταν ξεκαρδιστικά εκνευρισμένη καθώς προσπαθούσε να σώσει το αντίγραφο του δικού της τραγουδιού.

Η Τζένιφερ Λόπεζ που αψηφά την ηλικία ήταν ντυμένη με ένα κομψό σακάκι με φερμουάρ χωρίς γιακά από λευκό δέρμα, το οποίο είχε τσέπες πάνω από τη μέση της, σε στυλ δεκαετίας 1980. «Ποιος είναι ο κωδικός μου;» φώναξε σε έναν βοηθό εκτός οθόνης καθώς μαγνητοσκοπεί το σκηνικό. «Αποδεχτείτε τα cookies», μουρμούρισε, ενώ έδειχνε μπερδεμένη από τη διαδικασία.