ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Νεκρή 6χρονη που έπεσε από ταράτσα - Την καταδίωκε στρατιά από... μαϊμούδες!

Ινδία: Νεκρή 6χρονη που έπεσε από ταράτσα - Την καταδίωκε στρατιά από... μαϊμούδες!

Απίστευτο περιστατικό στην Ινδία με θύμα ένα κορίτσι μόλις 6 ετών

Ένα κοριτσάκι μόλις έξι ετών έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του χάνοντας τη ζωή του καθώς το κυνηγούσαν μαϊμούδες.

Η εξάχρονη Κίρτι καθόταν στη βεράντα του σπιτιού στον δεύτερο όροφο με τον παππού της στο Σίρσι στην επαρχία Καρνατάκα της Ινδίας, όταν η ομάδα των μαϊμούδων εμφανίστηκε ξαφνικά. Φοβισμένη, η Κίρτι έφυγε βιαστικά αλλά έπεσε από την άκρη της οροφής ενώ την κυνηγούσαν οι μαϊμούδες.

«Μιλούσε με τον παππού της στη βεράντα του σπιτιού ενώ άλλοι βρίσκονταν στον κάτω όροφο. Ξαφνικά, ακούσαμε την Κίρτι να ουρλιάζει για βοήθεια. Πριν προλάβουμε να ανέβουμε πάνω, ακούσαμε έναν δυνατό γδούπο και τη βρήκαμε μέσα σε μια λίμνη αίματος», ανέφερε συγγενής του κοριτσιού.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο πατέρας της μικρής, Καμάλ, δήλωσε: «Η κόρη μου πανικοβλήθηκε και έτρεξε προς τις σκάλες για να γλιτώσει και έπεσε από την οροφή. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα καθώς ήταν βαριά τραυματισμένη».

Ο πατέρας πρόσθεσε ότι υπήρχαν προβλήματα με μαϊμούδες και σκύλους που τρομοκρατούσαν τους ανθρώπους στην περιοχή για αρκετό καιρό, αναφέρει η εφημερίδα The Times of India.

Τον περασμένο μήνα ο Gutyappa Bin Rangappa, 66 ετών, δολοφονήθηκε από έναν πίθηκο ενώ ήταν στην τουαλέτα του σπιτιού του. Η επίθεση έλαβε χώρα στο σπίτι του στο Arakere, ένα χωριό στην ίδια περιοχή όπου η Κίρτι δέχτηκε επίθεση. Ο Ρανγκάπα φέρεται να δαγκώθηκε στο χέρι, με αποτέλεσμα να πεθάνει από αιμορραγία.