ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Στον «άερα» τα ρομαντικά της πλάνα για τα Χριστούγεννα - Ο ρόλος της πεθεράς της

H Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
H Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
ΑΡ

Τα χριστουγεννιάτικα σχέδια της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ είναι στον αέρα, καθώς προσπαθούν να συμβιβάσουν τις αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσα στις οικογένειές τους

Τα χριστουγεννιάτικα σχέδια του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ είναι ακόμη στον αέρα, καθώς οι διευρυμένες οικογένειές τους δεν έχουν καταφέρει ακόμη να συνεννοηθούν.

«Και οι δύο θέλουν οι μαμάδες τους να έρθουν για τις γιορτές και να περάσουν χρόνο μαζί τους, αλλά η Κριστίν [Άφλεκ] ποτέ δεν είχε κολλήσει πραγματικά με τη Λόπεζ, έτσι έμεναν πάντα με διακριτικότητα χωριστά», ισχυρίστηκε μια πηγή. Πρόσθεσαν επίσης ότι η μητέρα του ηθοποιού είναι «επιφυλακτική» για τον δεύτερο γάμο του.

Στα οικογενειακά προβλήματα του ζεύγους προστίθεται και ο αδερφός του Μπεν, Κέισι Άφλεκ, ο οποίος φέρεται να μην επαινούσε ιδιαίτερα την ένταξη της Τζένιφερ στην οικογένεια. «Για να είμαστε ακριβείς, ούτε ο Κέισι εγκρίνει ιδιαίτερα την Τζένιφερ», ισχυρίστηκε η ίδια πηγή.

«Ο Μπεν προσπαθεί ακόμα να την πείσει με γλυκό τρόπο να τον προσκαλέσει. Προσθέστε τις δύο αδερφές της Τζένιφερ στο μείγμα και έχετε την απόλυτη συνταγή για χάος», εξήγησαν περαιτέρω. «Η Τζένιφερ και ο Μπεν έχουν αυτό το [όραμα] των τέλειων Χριστουγέννων, με τα πεθερικά να κάνουν πρόποση και να αγκαλιάζονται. Αλλά η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς του Μπεν ήταν πολύ δύσπιστοι για την αναζωπύρωση του έρωτά του με την JLo. «Τo βρίσκoυν επιφανειακό όλο αυτό», είπε η ανώνυμη πηγή, μιλώντας για τα συναισθήματα που τρέφει ο Κέισι για το λαμπερό ζευγάρι.

«Ο Μπεν και η Τζεν βρίσκονται στο επίκεντρο ολόκληρης της κοινωνικής σκηνής του Λος Άντζελες, κάτι που ο ίδιος οποία ο Κέισι βρίσκει επιπόλαιο και έχει πραγματικά διαχωρίσει τον εαυτό του από όλι αυτό», ανέφερε ο μυημένος. Σύμφωνα με την πηγή, ο Κέισι που βγαίνει με την Κέιλι Κόουαν, είναι «ένας τύπος που πάντα ψάχνει, διαβάζει και γράφει προσπαθώντας να καταλάβει τον εαυτό του. Τα φανταχτερά σημεία της διασημότητας δεν τον ενδιαφέρουν».

«Ο Κέισι είναι αλλεργικός στο τσίρκο που έχει γίνει η ζωή του Μπεν και απλά δεν είναι ένας κόσμος που θέλει να μάθει ή στον οποιο ενδιαφέρεται να περιηγηθεί. Αυτός και η Κέιλι δεν θα βγουν διπλό ραντεβού με τους Μπένιφερ σύντομα!» πρόσθεσαν οι οικείοι του ζεύγους. Παρά τις φήμες, οι «Bennifer» φαίνεται να είναι πιο δυνατοί από ποτέ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η 51χρονη ηθοποιός, μοιράστηκε τα συναισθήματά της για το ίδιο.

«Είμαστε πραγματικοί συνεργάτες. Όχι μόνο στη δουλειά, αλλά στη ζωή, ως γονείς και ως εραστές. Συζητάμε τα πάντα μεταξύ μας. Θέλω τη γνώμη του. Τον εμπιστεύομαι. Ξέρω ότι έχει τις καλύτερες προθέσεις και δεν έχει ατζέντα πέρα από το να με βλέπει να λάμπω όσο πιο πολύ μπορώ και αυτό είναι και εκείνο που θέλω και για εκείνον».