ΚΟΣΜΟΣ

Γκόλντι Χον - Κέρτ Ράσελ: Παραμένουν ερωτευμένοι μετά απο 40 χρόνια - Το τρυφερό φιλί στο Άσπεν

H Γκόλντι Χον και ο Κέρτ Ράσελ ειναι μαζί 40 χρόνια
H Γκόλντι Χον και ο Κέρτ Ράσελ ειναι μαζί 40 χρόνια
ΑΡ

Η Γκόλντι Χον και ο Κερτ Ράσελ είναι από τα ζευγάρια που έχουν ανατρέψει τα δεδομένα του Χόλιγουντ, καθώς ο έρωτάς τους παραμένει αναλλοίωτος στο χρόνο

Η Γκόλντι Χον και ο Κερτ Ράσελ είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, καθώς μετρούν 4 δεκαετίες κοινής ζωής. Φέτος για μία ακόμη φορά επέλεξαν το Άσπεν του Κολοράντο για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, μία παράδοση που τηρούν ευλαβικά εδώ και χρόνια.

Η 78χρονη Χον και ο 72χρονος Ράσελ είναι μαζί από το 1983, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να ανταλλάξουν δημόσια ένα τρυφερό φιλό που έγινε viral. Οι δυο τους φορούσαν ασορτί γήινες αποχρώσεις, καθώς η Xoν ήταν ντυμένη με πράσινο παντελόνι και λευκό παλτό, ενώ ο Ράσελ φορούσε ένα καφέ σακάκι και τζιν ενώ κρατούσε μια τσάντα για ψώνια.

Κατά τη διάρκεια του περσινού ταξιδιού τους, εντοπίστηκαν επίσης στο αγαπημένο τους χειμερινό θέρετρο να ολοκληρώνουν κάποιες χριστουγεννιάτικες αγορές την τελευταία στιγμή. Ένα χρόνο πριν, έκαναν διακοπές φορώντας ασορτί καπέλα δυτικού τύπου.

Σε μια εμφάνιση στο Live with Kelly and Ryan το 2022, ο Όλιβερ Χάντσον άνοιξε το σπίτι της οικογένειάς του στο Άσπεν. «Η μαμά έχτισε πρώτα αυτό το σπίτι και μετά ο πατριός μου ο Κερτ έχτισε το άλλο σπίτι. Έτσι, ζήσαμε εδώ το 1985 για δύο χρόνια», είπε. Αστειεύτηκε ότι η μαμά του αρνείται να τους ενημερώσει για τη διακόσμησή και αποκάλυψε γιατί το θεωρεί ιδιαίτερο μέρος.

«Πήγα δημοτικό σχολείο εδώ πάνω. Στην πραγματικότητα έβγαλα τα παιδιά μου από το σχολείο πριν από πέντε χρόνια από το Λος Άντζελες και τα έφερα εδώ για να ζήσουν στα βουνά και να έχουν λίγη ανεξαρτησία και λίγη ελευθερία. Είναι σίγουρα ένα πραγματικά ξεχωριστό μέρος» είπε.

Η Χον και ο Ράσελ μεγάλωσαν μαζί τα παιδιά τους, Όλιβερ και Κέιτ Χάντσον και τους γιους Μπόστον και Γουάιτ Ράσελ τους οποίους απέκτησαν μαζί. Σε μια συνέντευξη στο CNN τον Ιούλιο, η Χον αποκάλυψε γιατί δεν έχουν παντρευτεί ποτέ.

«Όταν δεν πάει καλά, καταλήγει να είναι μεγάλη επιχείρηση», είπε. «Είναι πάντα άσχημο. Κάποιος πρέπει να ρίξει μια ματιά και να πει, "Πόσα διαζύγια είναι πραγματικά διασκεδαστικά; Πόσα διαζύγια δεν κοστίζουν χρήματα; Πόσα διαζύγια πραγματικά σε κάνουν να μισείς το άτομο περισσότερο από ό,τι πριν; Πόσα διαζύγια πληγώνουν τα παιδιά;»

Η Χον απηχούσε τα ίδια συναισθήματα σε μια παλαιότερη συνέντευξη με το PEOPLE. «Δεν έχει να κάνει με το γάμο. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους και τη σχέση, και τη θέληση να μείνουμε μαζί. Και αυτό είναι σπουδαίο, γιατί αν το θέλεις, μπορείς να το έχεις», είπε. «Μπορείς να τα παρατήσεις, αλλά η χαρά και ο ενθουσιασμός να είσαι μαζί και να αγγίζεις τα δάχτυλα των ποδιών κάποιου τη νύχτα είναι πραγματικά ένα ωραίο συναίσθημα».