ΚΟΣΜΟΣ

Kιμ Καρντάσιαν: Τα... ξωτικά γέμισαν τη μπανιέρα της με σοκολάτα για τα Χριστούγεννα

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Η Kιμ Καρντάσιαν λατρεύει τα Χριστούγεννα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία 

Η Κιμ Καρντάσιαν μπήκε στο Instagram για να επιδείξει στους θαυμαστές της το τελευταίο της χριστουγεννιάτικο τρικ, το οποίο περιελάμβανε το γέμισμα της τεράστιας μπανιέρας της με «ζεστή σοκολάτα». «Μπήκα στο μπάνιο μου και τι βλέπω εδώ; Τα ξωτικά άφησαν ένα χάος και δημιούργησαν τον "Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας"», αφηγήθηκε σε ένα βίντεο πάνω από την τρυφερή, εορταστική σκηνή μέσα στην έπαυλή της στο Hidden Hills.

«Το σημείωμα στην κουζίνα έλεγε ότι δεν μπορούσαν να βρουν τις κούπες, οπότε η ζεστή σοκολάτα βρίσκεται στην μπανιέρα». Το περίτεχνο στήσιμο περιελάμβανε ένα...γλυκό χάος από ζαχαρωτά σε διαφορετικά μεγέθη, κόκκινα και πράσινα διακοσμητικά, σοκολατένια φιλιά που έγραφαν τη λέξη «Ξωτικό» και φυσικά την ίδια την μπανιέρα, γεμάτη με ένα καφέ υγρό που θυμίζει κακάο. Η Kαρντάσιαν άνοιξε ακόμη και τη βρύση για να δείξει ότι ήταν αληθινή.

«Αυτό είναι τρελό. Αυτός είναι κυριολεκτικά ο Willy Wonka. Κοιτάξτε αυτό. Όλη η μπανιέρα είναι σοκολάτα», είπε, πριν προσθέσει για τα ξωτικά του σπιτιού της, «Είναι άγρια.» Η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ είναι γνωστή για τη δημιουργία περίτεχνων σκηνών με ξωτικά και στολίδια για τα παιδιά τους.

Η Kλόι Καρντάσιαν μοιράστηκε πρόσφατα μέσω του Snapchat ότι «Θέλει σίγουρα πολλή δουλειά να κατεβάζεις ιδέες και να στήνεις τα ξωτικά κάθε βράδυ, αλλά το να βλέπεις το πρόσωπο της True να φωτίζεται κάθε πρωί, αξίζει τον κόπο».

Ο πληθυσμός ξωτικών της αυξήθηκε επίσης αυτά τα Χριστούγεννα, μοιράστηκε. «Η True ήθελε να έχει δύο ξωτικά φέτος. Ένα για εκείνη και ένα για τον Tatum. Το δικό της έχει σκουλαρίκια και του Tatum όχι», είπε, δείχνοντας το ζευγάρι των ξωτικών.

Νωρίτερα φέτος, η Kόρτνει Καρντάσιαν εγκαινίασε τη δική της «σεζόν των ξωτικών» με μια σκηνή με έλκηθρο. Η μαμά Kρις Τζένερ τέλος αποκάλυψε ότι ήταν επίσης απασχολημένη με τα... ξωτικά και έδειξε 13 κούκλες για τα 13 εγγόνια της, ανάμεσά τους και ο νεογέννητος γιος των Kαρντάσιαν Μπάρκερ, Ρόκι.