ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Πατέρας 5 παιδιών δολοφόνησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Πατέρας 5 παιδιών δολοφόνησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
AP, φωτογραφία αρχείου.

Οικογενειακή τραγωδία στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Με αίμα «βάφτηκε» ένα σπίτι στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών μερικές ώρες πριν από τον εορτασμό των Χριστουγέννων, αφού ένας άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του την περασμένη Τρίτη (19/12) προτού στρέψει το όπλο στον εαυτό του, αφήνοντας τα πέντε παιδιά τους ορφανά.

Πριν από την άγρια δολοφονία φαίνεται ότι προηγήθηκε καυγάς μεταξύ του 39χρονου Μπλέις και της 34χρονης Μπρουκ, στο υπόγειο του σπιτιού τους, στο Γκρινγουντ. Ο Μπλέις φέρεται να πυροβόλησε με πιστόλι στη γυναίκα του, σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομικής αρχής, Ντέιβ Χούβερ.

Την πυροβόλησε στο κεφάλι, όπως λένε οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο του εγκλήματος. Στη συνέχεια, ο 39χρονος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Ο μεγαλύτερος γιος βρήκε τα πτώματα των γονιών του

Τα τέσσερα μικρότερα παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας. Ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά μόλις μισή ώρα μετά την τραγωδία για να βρει τα πτώματα των γονιών του, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας.

Τα παιδιά έδωσαν κατάθεση και τέθηκαν υπό την επιμέλεια άλλων μελών της οικογένειας. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη καθορίσει τα κίνητρα πίσω από την άγρια δολοφονία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2022. Η κοινότητα έχει συσπειρωθεί γύρω από τα ορφανά παιδιά, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 56.000 δολάρια. «Αν και είμαι βέβαιος ότι τα Χριστούγεννα είναι το τελευταίο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους, αξίζουν την υποστήριξή μας, πρέπει να γνωρίζουν ότι τόσο η κοινότητα όσο και η οικογένειά τους στέκονται πίσω τους».