ΚΟΣΜΟΣ

Μικ Τζάγκερ: Διαβάζει παραμύθια στην Καραϊβική - Τα τρυφερά Χριστούγεννα του βετεράνου ρόκερ

O Mικ Τζάγκερ σε εορταστικό κλίμα
O Mικ Τζάγκερ σε εορταστικό κλίμα
Χ

Ο Mικ Τζάγκερ διαβάζει το αγαπημένο του παραμύθι, ενώ κάνει διακοπές, όπως και κάθε Χριστούγεννα, στα Μπαρμπάντος

Το διάσημο παιδικό βιβλίο του Θίοντορ Σους Γκάιζελ, γνωστού ως Δόκτορ Σους, «Πως το Γκριντς Έκλεψε τα Χριστούγεννα» είναι το συγκινητικό βιβλίο για το πώς το πνεύμα των Χριστουγέννων ζεσταίνει ακόμα και τις πιο κρύες καρδιές.

Επίσης φαίνεται πως είναι σταθερά το αγαπημένο του σερ Μικ Τζάγκερ καθώς φαινόταν να διαβάζει την ιστορία του δρος Σους στον σκύλο του την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο 80χρονος βετεράνος της ροκ, που έφθασε στα Μπαρμπάντος την περασμένη εβδομάδα, δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία του με το βιβλίο, το κατοικίδιο του και τα δώρα του.

O τραγουδiστής των Rolling Stones φαινόταν να απολαμβάνει το κλίμα της Καραϊβικής, φορώντας ένα κοντομάνικο πουκάμισο σε στυλ Χαβάης, με ένα ζευγάρι αστεία χριστουγεννιάτικα γυαλιά γαντζωμένα πάνω του. Κοινοποίησε τη φωτογραφία στο Twitter/X γράφοντας: «Καλές γιορτές σε όλους!». Ο Μικ Τζάγκερ πιστεύεται ότι απολαμβάνει την εορταστική περίοδο εκεί με τη σύντροφό του, τη χορογράφο Mέλανι Χάμρικ, και τον γιο τους Ντεβερό ο οποίος έκλεισε τα επτά νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο τραγουδιστής συνηθίζει να περνά κάθε Δεκέμβριο στην Καραϊβική εδώ και δεκαετίες καθώς έχει μια έπαυλη στο Mustique, που ονομάζεται Stargroves Estate, την οποία νοικιάζει για 21.500 λίρες την εβδομάδα όταν δεν είναι εκεί.